• Lidmaatschap

  Via de knop 'Aanmelden' hieronder kun je jezelf of jouw zoon of dochter bij v.v. Succes. Wij nemen daarna z.s.m contact met u op. Als je jouw talent eerst een paar keer wilt laten meetrainen, mail dan naar jeugd@vvsucces.com met in jouw bericht de naam en geboortedatum van jouw zoon of dochter.

 • Vrijwilligerswerk

  Voetbal is de grootste sport van Nederland en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Om dat mogelijk te maken is het noodzakelijk om o.a. te beschikken over voldoende vrijwilligers.

  De senioren bij v.v. Succes zorgen er voor dat taken worden gedaan zoals oud papier ophalen. Voor de junioren zijn het de ouders die enkele keren per jaar een dag/dagdeel wat leuke taken op moeten pakken. Dit zijn taken als kantinedienst (o.a. zorgen voor de verkoop van koffie e.d.) en terreindienst (o.a. verzorgen ranja in de pauze's).

  Wij hebben er begrip voor dat u eerst wilt weten of uw kind voetbal echt wel leuk blijft vinden. Daarom is er voor onder de JO8 vrijstelling maar vanaf de JO8 is het verplicht om een taak op te pakken.

  Mocht het voor u onmogelijk zijn om op zaterdag een taak op te pakken, dan komen wij graag in gesprek voor een alternatief.

  Dit alles om de sport voor iedereen toegankelijk te houden.

 • Aanmelden

 • Let op! Je gaat een verbintenis aan voor een heel seizoen. Het seizoen start op 1 juli en loopt tot 30 juni. Als je bijvoorbeeld in januari wilt stoppen dan dien je nog tot juli contributie te betalen.

 • Contributie

  Het verenigingsjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Lidmaatschap wordt tot wederopzegging aangegaan. Dit betekent dat een lid contributie verschuldigd is voor een heel seizoen. De contributie wordt middels automatische incasso afgeschreven.

  Contributie seizoen 2024-2025

  • 18 jaar en ouder € 45,- per kwartaal
  • 14 tot 18 jaar € 34,- per kwartaal
  • 7 tot 14 jaar  € 32,- per kwartaal
  • tot 7 jaar € 29,- per kwartaal
  • 35+ voetbal € 17,50 per kwartaal
  • Walking Football € 12,50 per kwartaal

  Voetbal is de grootste sport van Nederland en moet voor iedereen toegankelijk zijn.

  Voor de gezinnen/personen die lidmaatschap van v.v. Succes niet kunnen betalen hebben we binnen de vereniging fondsen om daaruit te betalen (voor info mail naar info@vvsucces.com en klik op deze link).

 • Opzeggen lidmaatschap

  Het verenigingsjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Lidmaatschap wordt tot wederopzegging aangegaan. Dit betekent dat een lid contributie verschuldigd is voor een heel seizoen. Wanneer u het lidmaatschap wilt beeindigen dan dient u dit voor 1 april via secretaris@vvsucces.com aan ons door te geven. Let op! Bij latere opzeggingen bent u de contributie verschuldigd voor het gehele nieuwe volgende seizoen.

 • Gegevens wijzigen

  Wist je dat je bijna alle gegevens zelf kunt wijzigen via de voetbal.nl app? Via Mijn Gegevens kan je jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Je kunt jouw adres, telefoonnummer en zichtbaarheid zelf wijzigen in de app. Verder kun je in bepaalde maanden juli t/m september) jouw profielfoto wijzigen en lukt dat niet? Lees hier wanneer je dat wel kunt doen. Lees hier meer over zichtbaarheid van jouw gegevens. 

  Jouw naamgegevens kan je inzien, maar niet wijzigen. Het wijzigen van deze gegevens kan plaatsvinden via secretaris@vvsucces.com