• Voetbal.nl app

  De huidige voetbal.nl app hebben we omgetoverd naar een clubapp en is er voor iedereen die bij v.v. Succes voetbalt, maar ook voor alle familieleden van onze spelers, sponsors en fans van onze mooie club. Download de voetbal.nl app op je smartphone. Je kunt inloggen met het emailadres waarmee je bij v.v. Succes geregistreerd staat. Ben je geen lid van onze vereniging, dan kan je ook gewoon met je emailadres registreren en v.v. Succes als favoriet toevoegen.

  Via de app kun je het volledige wedstrijdprogramma van jouw team zien, met alle relevante informatie over de wedstrijd, routebeschrijving, kleedkamerindeling en meer. Bovendien krijg je via de voetbal.nl app ook alle relevante informatie over jouw eigen team, trainingen en nieuws en evenementen van v.v. Succes. We zullen de app, de komende periode gaan vullen met de onderstaande mogelijkheden:

  De mogelijkheden en voordelen van onze clubapp:

  • Altijd op de hoogte van het clubnieuws
  • Evenementen zoals toernooien, vergaderingen, feestavonden etc.
  • Wedstrijdprogramma, uitslagen, standen en wedstrijddetails zoals tijd, locatie, veld, kleedkamer, aan- en afwezigheid aangegeven (bij je team)
  • Trainingen en trainingsdetails zoals tijd, veld, kleedkamer en je aan- of afwezigheid bij de trainingen aangeven (persoonlijk - programma)
  • Een ander team altijd snel en eenvoudig te volgen door het team als favoriet aan te duiden (menu - zoeken - team zoeken - tik op de ster)
  • Zichtbaarheid met naam en foto in de voetbal.nl app en bij je team op website zelf aan te passen (menu - algemeen - instellingen - mijn persoonsgegevens - zichtbaarheid)
  • Altijd op de hoogte van belangrijke updates zoals afgelastingen van wedstrijden, trainingen e.d door het aanzetten van pushberichten/notificaties (menu - algemeen - instellingen - pushberichten)
  • Koppeling van jouw wedstrijdprogramma aan je digitale agenda (team - programma - kalender). Let wel op: de koppeling aan je agenda is een in-app aankoop
  • Belangrijk nieuws vanuit de club via pushberichten. Vergeet niet om via instellingen, je toestel als voorkeursapparaat in te stellen

  Dowload de voetbal.nl app op jouw smartphone via deze link.

 • Instellen voetbal.nl app

  Stel je account in met het emailadres waarmee je bij v.v. Succes bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en v.v. Succes afspeelt.

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Succes in de ledenadministratie bekend bent. > Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij v.v. Succes? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van v.v. Succes ontvangt is het adres waarmee je bij v.v. Succes bekend bent. Neem bij twijfel even contact op met Dennis Klein via secretaris@vvsucces.com.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Succes bekend bent.
  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met Dennis Klein via secretaris@vvsucces.com.
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.
 • Zichtbaarheid aanpassen

  Via de instellingen in het menu van de voetbal.nl app kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van v.v. Succes. Er zijn 3 mogelijkheden met betrekking tot jouw zichtbaarheid; normaal, beperkt en afgeschermd.

  Standaard staat je profiel op afgeschermd en is daarmee alleen zichtbaar voor scheidsrechters en verenigingsofficials.

  Bij normaal is je naam en foto zichtbaar, bij beperkt is alleen je naam zichtbaar en bij afgeschermd is je naam en foto niet zichtbaar.

  Hoe kan ik mijn zichtbaarheid aanpassen?

  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn gegevens - mijn persoonsgegevens
  4. Ga naar zichtbaarheid en vink daar de optie normaal, beperkt of afgeschermd aan.

  We hopen, dat een ieder zijn niveau op normaal of beperkt wil zetten, zodat we als club volop gebruik kunnen maken van de mogelijkheden. De keuze is echter aan het lid zelf of aan de ouders bij leden onder de 16 jaar. Kan je geen zichtbaarheid aanpassen van jezelf of van je kinderen, dan staan je gegevens niet correct in de ledenadministratie van de vereniging.

  Je kan het juiste email adres dan doorgeven aan secretaris@vvsucces.com

 • Meerdere kinderen bij v.v. Succes?

  Heb je meerdere kinderen bij v.v. Succes en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van v.v. Succes? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".