• Sponsoring

  Voetbalvereniging Succes is al meer dan 90 jaar een bloeiende vereniging op Wieringen. Het is een club met meer dan 450 spelende leden, een aantal dat nog steeds groeit. Daarnaast kan de club rekenen op de steun van vele donateurs en supporters. Naast 6 seniorenteams zijn er vele jeugdteams bestaande uit zowel jongens als meisjes.

  Succes is een bruisende vereniging, die ieder weekend een veelvoud van het aantal leden op het sportcomplex aan de Belterlaan mag begroeten. Naast de sportieve doelstelling is Succes een belangrijke bindende factor binnen het sociale en maatschappelijke leven op Wieringen. De vereniging zorgt daarmee indirect voor leefbaarheid binnen de Wieringer gemeenschap. Met andere woorden, Succes leeft voor en door de Wieringer gemeenschap. Net als uw bedrijf dit doet. Sponsoring van v.v. Succes past daarom binnen uw zakelijke en maatschappelijke doelstellingen. U laat aan een groot gedeelte van uw doelgroep zien dat u onze vereniging steunt. Zij zullen dat uiteraard waarderen, net zoals wij dat als vereniging doen. U kunt Succes op meerdere manieren steunen. De mogelijkheden leggen wij graag in een persoonlijk gesprek aan u voor. Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

  Met vriendelijke groet, Sponsorcommissie v.v. Succes.

  Contactpersonen:
  Martin van Huizen 06-37652832 / Edwin Wittink 06-51557633

  sponsoring@vvsucces.com

 • Sponsormogelijkheden

  Reclameborden 
  De reclameborden rond het hoofdveld worden vervaardigd door uw leverancier. De afmeting van een reclamebord is 65 cm bij 244 cm (h x b) en dient te worden gemaakt van 8mm slijtvast trespa-kunststof. Uw leverancier draagt na overleg met u zorg voor de gewenste lay-out en tekst op het bord. U ontvangt van uw leverancier een factuur van het reclamebord. Het reclamebord blijft daarom altijd uw eigendom. Succes vraagt voor plaatsing rond de velden jaarlijks een sponsorbijdrage. Een overeenkomst wordt tot wederopzegging aangegaan. De kosten zijn € 150,- per seizoen.

  Shirtsponsoring 
  Succes biedt ondernemers de mogelijkheid tot shirtreclame. Succes heeft een eigen clubtenue. De kleding wordt gesublimeerd, uw logo komt op de borst in het shirt verwerkt. U betaalt een jaarlijkse sponsorbijdrage aan Succes. Een overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van vijf seizoenen. (Senioren: € 300,- en Jeugd: € 200,- per seizoen).

  Wedstrijdbal 1e elftal 
  Het door u sponsoren van de wedstrijdbal van het 1e elftal levert op (€ 50,- per stuk):

  • balsponsor voor een thuiswedstrijd van het 1e elftal
  • bal wordt voor de wedstrijd inclusief bedrijfsnaam op een speciale paal tentoongesteld
  • hiervan zullen foto’s op de website en Facebook een tastbaar bewijs zijn
  • na de thuiswedstrijd zal de wedstrijdbal gebruikt worden als trainingsbal
  • uw bedrijfsnaam wordt op de dag van de wedstrijd omgeroepen

  Jeugdbal 
  Het door u sponsoren van een jeugdbal levert op (€ 50,- per stuk):

  • heel veel blije mensen, omdat er voldoende ballen zijn tijdens de training en de wedstrijden
  • uw bedrijfsnaam wordt in ons clubblad afgedrukt
  • aandacht op website en Facebook

  Advertentie op deze site 
  Sinds 2004 is onze website www.vvsucces.com actief. Een veelgelezen medium. Het actuele wedstrijdprogramma, alle officiële mededelingen en nieuws van onze voetbalvereniging staan hier op. Ieder lid en vele supporters van Succes bezoeken veelvuldig deze site. Succes biedt u de mogelijkheid om een advertentie op deze site te plaatsen. Deze banners zijn niet middels zogenaamde ad-blockers uit te schakelen. 
  (€ 25,- per maand voor minimaal 6 maanden en € 250,- per seizoen).

  Club van 100 
  Sinds 9 mei 2000 heeft v.v. Succes een zogeheten Club van 100. Deze club heeft tot doel iets extra’s te doen voor de leden, die niet uit de normale middelen van de vereniging kunnen worden bekostigd. Iedereen kan donateur worden voor € 50,00 per jaar. Klik hier voor meer informatie.

  Een eigen stoel op de Gerard Klaver Tribune
  Een stoel op uw naam op de prachtige Gerard Klaver Tribune, de blikvanger van ons mooie complex kost eenmalig â € 100,-. Uw naam wordt dan vereeuwigd op het bord dat aan de tribune hangt.