• Wieringerwaard JO9-1 - Succes JO9-1

    Voor vandaag stond er een extra wedstrijd tegen Wieringerwaard op het programma. Eerder dit seizoen was dit een leuke wedstrijd met twee gelijkwaardige tegenstanders.

    Fleur en Levi waren afwezig en Liam maakte zijn wedstrijddebuut. Voorafgaand aan de wedstrijd was het voor iedereen even wennen met de nieuwe coronaregels. Maar alles liep op rolletjes en het was gezellig met de jongens bij elkaar in de auto.

    Thomas wilde weer op doel. Vorige wedstrijd had hij niks te doen gehad en hij wilde graag nog wat mooie reddingen maken. Dit deed hij dan ook en hield er een aantal mooie ballen uit.

    We begonnen de wedstrijd niet helemaal lekker en kwamen al snel met 1-0 achter. Gelukkig kwamen we op 1-1 door een hele mooie bal van Mike op Liam. Zo wist Liam tijdens zijn debuut direct te scoren. Hierna scoorde Wieringerwaard twee goals. Na een fantastische steekbal van Jop op Stan, scoorde Stan voor de rust de aansluitingstreffer 3-2.

    In de rust werd de tactiek voor de 2e helft besproken. Helaas was er geen publiek, maar wat een goede pot voetbal legden wij de 2e helft op de mat. Van achteren werd er opgebouwd, middenveld ingespeeld en de spits gezocht. Al snel scoorde Mads de gelijkmaker. Hierna was het wachten op nog een doelpunt van Succes. Mads schoot nog op de paal, Milan met een mooi afstandsschot net naast, maar de bal ging er niet in. Verdedigend viel op dat Sam vandaag heel veel ballen onderschepte en afpakte van Wieringerwaard. Helaas was er nog één spaarzame counter van Wieringerwaard en scoorde zij toch nog de 4-3. Ondanks drie corners op rij viel de bal niet meer goed en eindigde de wedstrijd in 4-3. Wij moesten het doen met de complimenten van de tegenpartij maar keerden zonder punten naar huis.