• Zomervoetbal voor de senioren

  De junioren hebben elke week een voetbalprogramma gehad maar voor de senioren mocht dat helaas niet.

  Daarom wil v.v. Succes gedurende de zomer nog verschillende toernooien organiseren. Alles afhankelijk van wat er mag maar o.a. onderlinge oefenpotjes 11x11, 5x5 mix toernooi-tjes, 7x7 toernooi-tjes voor leden en niet leden (zou leuk zijn wanneer ook oud strijders van succes zich inschrijven) en meer.

  Om dit te organiseren gaan we werken met de tool die de KNVB heeft gemaakt: VOETLAB.

 • Voetlab is ontwikkeld door de KNVB om het voor verenigingen eenvoudig te maken om wedstrijden en toernooien te organiseren.

  Als speler maak je eenmalig heel eenvoudig je spelersaccount aan en vervolgens kan je via whatsapp je aanmelden voor de wedstrijden en toernooien.

  Vervolgens krijg je via whatsapp op je telefoon:

  - De teamindeling (bij bijvoorbeeld een mix toernooi).

  - Op welk veld je moet spelen.

  - De standen.

  - Updates. 

 • Wanneer de wedstrijd is afgelopen krijgt de aanvoerder een whatsapp met de vraag welk team hoeveel doeplunten heeft gemaakt en dat wordt automatsich in de stand verwerkt.

  Hieronder de uitleg hoe je je aanmeld voor een 7x7 toernooi met vaste teams (dus inschrijven per team van minimaal 7 man).

 • Stap 1:

  Via whatsapp/mail/website klikt de aanvoerder van het team dat zich in wil schrijven op de uitnodigingslink van het toernooi.

 • Stap 2:

  De aanvoerder maakt een team. Let er op dat je een kick-ass naam bedenkt.

 • Stap 3:

  Vanuit het team dat de aanvoerder heeft aangemaakt kan de aanvoerder een link via whatsapp versturen naar de spelers die hij/zij wil uitnodigen. Wanneer die spelers dan op de link klikken dan bevestigen dat ze in dit team willen spelen er klaar! 

 • Overig:

  Mocht je nog geen voetlab account hebben dan krijg je automatisch de vraag deze aan te maken. Dit is met enkele simpele stappen te doen.

  Mocht je inschrijven voor een mix-toernooi dan is alleen stap 3 nodig. Wanneer je op de link van het mix-toernooi klik dan geef je jezelf op en klaar.

  Bij een mix toernooi krijg je 15 minuten voordat het toernooi start de indeling van de teams, het wedstrijdschema en op welk veld je moet spelen via whatsapp op je telefoon. Zorg er voor dat je dus wel je telefoon bij je heb.

  Voordat het toernooi begint krijg je nog de vraag in te checken. Wanneer je dit doe dan krijg je gaandeweg het toernooi alle info op je telefoon. Dit betreft apps over teamindeling (bij een mix toernooi), standen, op welk veld je moet spelen, etc.

  Let er op dat de stand wel doorgegeven wordt aan het einde van de wedstrijd!