• Het zesde kampioen, voor de tweede keer in successie. Knap hoor mannen, van harte! Nu wel promoveren hoor, jullie tegenstanders hebben slapeloze nachten inmiddels.

  Het eerste gewonnen bij Geel Zwart, dat is een lekkere overwinning want in het Zand is het altijd lastig voor ons.  

  Afgelopen zaterdag weer genoten aan de Belt. Ten eerste van het team van mijn dochter en alle 'Succes-familieleden' die je weer spreekt. Maar natuurlijk ook van onze schitterende accommodatie. Het lijkt met de dag mooier te worden. Alle paaltjes gewit, onkruid verwijderd bij de entree, paden bestraat tussen de velden, etc. etc. Hulde voor onze vrijwilligers onder aanvoering van Aart.

  Op de achtergrond wordt er veel geregeld voor ons aankomende jubileum weekend. Want we zijn het er met z’n allen over eens: het is een bak werk, maar het moet goed! 

  Gelukkig zijn alle vrijwilligerstaken nu ingevuld. Dit gaat van scannen van entreekaartjes bij de Creators wedstrijd, tot tappen in de kantine, munt verkoop, buiten-bar bemannen, versieren van de kantine en de buitenboel en nog 100 dingen meer. Mooi dat we er met zijn allen de schouders onderzetten en ook deze klus weer geklaard gaan krijgen.

  We hebben een prachtig programma in elkaar gedraaid, voor jong en oud. We hopen en rekenen dan ook op veel publieke belangstelling! 

  Zaterdag trappen we om 10 uur af met het Alpina toernooi voor de jeugd t/m 16 jaar, jongens en meisjes uiteraard. Onze geoliede jeugdafdeling voert een zowat militaire operatie uit door meer dan 600(!) kids te laten voetballen tussen 10 uur en 16 uur. Ook is er aan de inwendige mens gedacht, er worden lekker hamburgers gebakken, dus kom naar de Belt.

  Om 16u volgt het open senioren toernooi. Veel (oud-) voetballers hebben zich ingeschreven. Naar verluidt doet zelfs het good old “Teetjes team” mee, komt dat zien! 

  Vervolgens sluiten we de zaterdag af met een daverende feestavond in ons feestpaleis aan de Belt. We verwachtten grote drukte, dus wordt er 100m2 tent aan de kantine gebouwd, voorzien van een buitenbar. De muzikale omlijsting in de vorm van live muziek is de kers op de taart.

  Dan de zondag.

  De Creators komen met knikkende knieën naar Wieringen. Het nieuws dat onze veteranen getraind worden door een Ajax-trainer heeft hen bereikt. Het belooft een spektakel te worden. 

  Ik wil nog even benadrukken dat de kaartverkoop voor onze wedstrijd tegen de Creators geheel ten goed komt aan het goede doel “Spieren voor Spieren”. We hebben ruim 700 kaarten verkocht, maar hopen de 1000 aan te gaan tikken. Voor wie nog geen kaarten heeft, mis het niet en ga ze kopen.

  Hier nog even de link naar de ticketshop: https://www.creatorsfc.club/product/19-05-2024-1/

  Heel graag tot ziens aankomend weekend langs de velden!