• v.v. Succes zoekt Gastheer / Gastvrouw

  Voetbalvereniging Succes wil al haar gasten > uit- en thuisspelende teams, scheidsrechters en alle supporters < op een nette manier ontvangen, te woord staan en een gastvrij welkom geven. Hiervoor zijn we op zoek naar een aantal gastheren/gastvrouwen.

  Hoe ziet een dag van de gastheer/gastvrouw eruit?

  Een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd open je het complex. Je opent alle deuren, en hangt buiten de vlaggen op voor een feestelijk welkom. Ondertussen zet je alvast de eerste pot koffie die je later kunt uitdelen aan de eerste gasten. Voor wedstrijden op groot veld zet je alvast de cornervlaggen neer en zorg je ervoor dat de doelnetten weer op de grond aansluiten. 

  Als de eerste koffiepot is volgelopen duurt het niet lang meer voordat de eerste teams arriveren. Je ontvangt de trainer/leider met een kop koffie of thee en geeft hen de sleutel van hun kleedkamer. Ook informeer je hen over het veld waar de wedstrijd gespeeld wordt. Verder houd je ook bij of alle (jeugd)scheidsrechters op tijd arriveren. 

  Als de eerste wedstrijden zijn begonnen zet je in alle kleedkamers een tray met limonade klaar zodat alle spelers in de rust direct hun dorst kunnen lessen. In de rust breng je bij alle kleedkamers ook nog een lekker bakje koffie of thee voor de trainer/leider. Ook zorg je dat onze scheidsrechters middels een drankje zich weer kunnen opladen voor de tweede helft. 

  Gedurende de wedstrijden heb je voldoende tijd om met alle Succes coryfeeën bij te praten en word je op de hoogte gebracht van de laatste roddels uit het dorp. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om zelf diverse wedstrijden te bekijken. 

  Na afloop van de wedstrijd neem je de sleutel van de kleedkamers weer in en controleer je of het team deze netjes heeft achtergelaten. 

  Als alle wedstrijden zijn afgelopen loop je samen nog even alle kleedkamers na en veeg je deze indien nodig weer even schoon voor de volgende dag. Daarna haal je alle vlaggen binnen en sluit je het complex weer af. De dag zit erop en jij hebt er samen met je maatje voor gezorgd dat iedereen - ongeacht de uitslag - met een goed gevoel naar huis is gegaan.

  Als gastvrouw of gastheer werk je in duo’s. Je kunt je dus ook samen met een andere ouder opgeven.  

  Voor meer informatie en aanmelden bel met Raymond Leever op 06-42141566 of mail naar jeugd@vvsucces.com.