• ‘Uw minuut van Succes’ in Seizoen 2023 – 2024

  We gaan weer van start met de inschrijving voor het spel voor een ieder die Succes een warm hart toedraagt.
  Voor het komende seizoen wordt een ieder weer de gelegenheid geboden om vanaf € 20,00 minuten te 'kopen' voor de thuiswedstrijden van Succes 1, voor de gehele competitie 2023-2024. Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 50,00 per wedstrijd, wanneer Succes 1 in hun minuut een doelpunt scoort. Wij nodigen u van harte uit om mee te spelen met dit spel. U steunt daarmee de club plus het maakt voor uzelf de thuiswedstrijden van Succes 1 nog spannender.

 • Hoe werkt het?

  Voor € 20,00 euro bent u voor alle thuis competitiewedstrijden (dus exclusief beker en eventuele nacompetitiewedstrijden) in het seizoen 2023-2024 eigenaar van uw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een e-mail te sturen naar minuut@vvsucces.com of via een enveloppe in de brievenbus van de deur van Tjatting 29 te Hippolytushoef.  U geeft aan welke minuut u graag wilt kopen. Tevens graag opgave van uw telefoonnummer en adres waar de prijs kan worden afgegeven. Betalen kan ook per tikkie, geef dan wel even je mobiele nummer door.

 • Vaststellen minuut

  Wanneer Succes 1 een doelpunt maakt, geeft het scorebord een tijd aan. De juiste minuut is het  aantal minuten dat het scorebord aangeeft verhoogd met 1 minuut. Want zolang het scorebord op 0 staat, loopt namelijk al wel de eerste minuut.

 • Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder

  Wanneer Succes 1 een doelpunt in de extra tijd maakt van de eerste of tweede helft, wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten word je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten minuut 45 en minuut 90 voor € 40,00 te verkopen.

 • Prijs

  Bij iedere competitiewedstrijd van Succes 1 is € 50,00 te winnen. Indien Succes 1 meer dan 1 doelpunt scoort, wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel. Wanneer Succes 1 niet scoort wordt geen prijs uitgekeerd en gaat dit bedrag volledig naar de club. Voorbeeld: Succes scoort 1x, uitbetaling van € 50,00 aan 1 eigenaar. Succes scoort 4x, uitbetaling van € 12,50 aan vier eigenaren.

 • Minuut kopen

  Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. U bent er dus zeker van dat u het exclusieve recht heeft op de minuut die u koopt. Het aantal minuten dat u koopt is niet gelimiteerd. U kunt dus bijvoorbeeld ook een aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Wanneer uw minuut naar keuze al door iemand anders is gereserveerd zullen wij met u contact opnemen voor een nieuw te kiezen minuut. De tijd van verzending van uw e-mail c.q. inlevering van uw enveloppe geeft aan wie het eerste recht heeft op de betreffende minuut. Wie het eerst komt die het eerst maalt. U ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut.

 • Betaling

  De betaling dient plaats te vinden voor start van de eerste wedstrijd van het seizoen. U kunt uw betaling contant voldoen bij Peter Steigstra, Tjatting 29 te Hippolytushoef. Let erop (!) dat u dit tijdig doet, dus vóór de start van de eerste competitiewedstrijd. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt uw reservering en worden de minuten vrij verkocht.
  Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar minuut@vvsucces.com.

  In het kader van de wet op bescherming persoonsgegevens maken wij u erop attent dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor deze actie en aan het einde van het seizoen weer verwijderd worden.

  Alvast bedankt voor uw deelname en veel succes met uw minuut van succes voor het nieuwe seizoen. Tot ziens langs de lijn.