• Update Univé Jeugdkamp v.v. Succes 2022!

  Nog maar een paar dagen en dan is het eindelijk zover! Dan start op de zaterdag om 9:00 uur het Jeugdkamp voor de deelnemers! Wij hopen dat iedereen er veel zin in heeft en het weer goed mee zit!
  Nu nog een paar berichten over het Univé Jeugdkamp.

  Voorbereiding
  Ieder team (en de ouders/verzorgers) heeft nog wat voorbereiding te doen voor het kamp begint. Ten eerste zullen de begeleiding geregeld moeten zijn. Minimaal 1, maximaal 2 begeleiders per team zijn nodig het hele weekend.
  Mocht een team of een deel daarvan blijven slapen, dan zal een tent of tenten geregeld moeten worden door het team. Tenten kunnen op vrijdagavond opgezet worden (let op, is ook de afsluitende dag van de Avondvierdaagse, dus het kan druk zijn), of, door ouders/verzorgers op zaterdagochtend.
  Het afbreken moet zondag weer door de ouders/verzorgers gebeuren.
  Op zaterdagavond staat het spel ‘Mijn team is het beste’ op het programma. Het is de bedoeling dat de teams zo origineel mogelijk verkleed gaan. Hier kunnen punten op gescoord worden! Let hier ook op, dat het team een parcours moet lopen/rennen en obstakels moet overwinnen.

  Begeleiding
  Op zaterdagochtend om 8:30 uur zal de briefing plaatsvinden voor de begeleiders in de kantine. Hier worden de belangrijkste punten doorgenomen voor de beide dagen. De begeleiding krijgt shirts, zodat voor het team en andere teams duidelijk is wie de begeleider is.

  Vrijwilligers
  Bij ieder opgave is gevraagd wat voor vrijwilligerswerk gedaan kan worden tijdens het Jeugdkamp. De organisatie heeft al veel mensen hiervan benaderd om te helpen bij het kamp. Niet iedereen is (nog) gebeld of benaderd, dat kan nog gebeuren de komende dagen. Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat ook veel jeugdleden graag willen helpen bij de spelletjes, dus die plekken zijn veelal ingevuld. Wel is het handig als er aanwezigen/vrijwilligers zijn om zo nu en dan spullen op te ruimen en klaar te zetten.

  Loterij
  Zoals eerder aangegeven heeft de middenstand in Hippo veel prijzen gesponsord voor de loterijen die wij willen organiseren. ’s Ochtends en ’s middags kunnen lootjes gekocht worden voor deze mooie prijzen. ’s Middags zal een deel van de prijzen verloot worden. Maar ook ’s avonds worden lootjes verkocht en vind aan het einde van het programma de verloting plaats. Het is handig om contact geld mee te nemen voor de verloting.

  Veel plezier met de voorbereidingen. Mochten er vragen zijn, laat het ons weten op jeugd@vvsucces.com.