• Univé Jeugdkamp v.v. Succes 2022!

  Lukt het allemaal met de voorbereidingen op het Univé Jeugdkamp van v.v. Succes? Zijn de tenten al geregeld en de begeleiding tijdens het kamp? De organisatie is ook hard bezig het programma helemaal gereed te maken om het allemaal soepel te laten verlopen.

  Tijden
  Zoals de vorige keer aangegeven, begint het jeugdkamp met het inschrijven tussen 9:00 uur en 9:15 uur. Daarna zal het kamp echt starten. We beginnen met een warming up en daarna zullen er spelletjes gedaan worden per team en zal de sponsorloop plaatsvinden met een aantal teams per keer. Ook wordt dan begonnen met de strijd om de penaltybokaal. In de middag hebben we een verrassing geregeld en zullen er ook weer allemaal spellen zijn waar de deelnemers zich op uit kunnen leven. Vanaf 18:30 uur zal het avondprogramma starten met het spel ‘Mijn team is het beste’. Dit zal rond 21:00 uur af zijn.

  Op zondag staat om 8:00 uur het ontbijt op het programma en zal er in de ochtend vanaf 9:30 uur nog een voetbaltoernooitje zijn. Dit duurt ongeveer een uur, waarna we het Univé Jeugdkamp 2022 af zullen sluiten. Om uiterlijk 11:00 uur is het programma af.

  Sponsorloop
  In de ochtend staat de sponsorloop op het programma. Hiermee wordt zo veel mogelijk geld opgehaald om het jeugdkamp te kunnen organiseren en worden andere jeugdevenementen door het jaar heen (deels) gefinancierd. De sponsorkaart is de vorige keer al meegezonden. Een sponsorkaart is minimaal 10 euro waard, maar wij hopen dat de deelnemers nog veel meer ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s weten te benaderen om een bijdrage te leveren voor alle mooie evenementen die door de vele vrijwilligers worden opgezet! De sponsorkaart moet bij de inschrijving ’s ochtends ingeleverd worden. We hopen dat alle ouders, grootouders, verzorgers en belangstellenden komen aanmoedigen bij de sponsorloop zodat de deelnemers zoveel mogelijk rondjes lopen en hiermee geld op weten te halen. Na het kamp kan het bij elkaar gelopen geld verzameld worden en dient op maandag 13 juni tussen 19:30 uur en 20:30 uur afgegeven te worden in de bestuurskamer van v.v. Succes.

  Avondprogramma
  In de avond zal ‘Mijn team is het beste’ plaatsvinden. Tijdens dit spel moet elk team een parcours afleggen en zoveel mogelijk punten scoren. Punten kunnen op drie manieren behaald worden. Door zo origineel mogelijk verkleed te zijn, via tijd en door zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen tijdens het parcours. Ook hier is iedereen van harte welkom om de teams aan te moedigen bij dit spectaculaire spel. De kantine is open voor een versnapering.

  Eten en drinken
  Voor de deelnemers en de begeleiders is het eten en drinken geregeld. Voor de supporters is het ook mogelijk om wat te eten of drinken te halen. Zo zal het voor supporters mogelijk zijn om een broodje hamburger te halen overdag.

  Verloting
  Tijdens het Univé Jeugdkamp zal ook een verloting plaatsvinden. Lootjes worden tijdens de zaterdag verkocht.

  Overig
  Nog even een aantal laatste punten. Graag ontvangen wij van de leiders het inschrijfgeld per team voor 15 mei aanstaande. Het inschrijfgeld moet in een enveloppe ingeleverd worden bij Maurice IJlstra (Woal Pieper 26 Hippolytushoef) of Paul Visser (Klieftstraat 29 Hippolytushoef). Doe hierbij een lijstje (of schrijf de namen voorop de enveloppe) met namen wie betaald hebben.

  Zorg ervoor dat de begeleiding voor deze dagen geregeld is, het is prettig voor het team om te weten wie er zal zijn en te weten waar de kinderen terecht kunnen, mocht er wat zijn.
  Ga alvast na wie er een tent heeft en of deze gebruikt kan worden. Kijk of er voldoende tenten zijn voor je team voor de deelnemers die blijven slapen en regel de begeleiding hierbij.
  Denk ook alvast na voor een originele outfit voor tijdens het spel ‘Mijn team is het beste’. Daar kunnen ook punten mee gescoord worden om het beste team te worden!

   Veel plezier met de voorbereidingen. Mochten er vragen zijn, laat het ons weten op jeugd@vvsucces.com