• Tweede periode voor Succes na krappe winst

    De voetballers van de v.v. Succes hebben in de vierde klasse A West-1 de tweede periode in de wacht gesleept door zondagmiddag met 2-1 van v.v. Dirkshorn te winnen.

    Reeds na zes minuten stond het aan de Belt al 2-0 door goals van Tom Kamp en Bram Dekker. Een zware afstraffing voor Dirkshorn dreigde. Toch beten de withemden zich na deze desastreuze start beter vast in de tegenstander, waardoor weinig meer werd weggegeven.

    Aan beide kanten werd veel balverlies geleden waardoor er weinig kansen meer werden gecreëerd. Slordig. Zo kon het duel het beste worden getypeerd. Toch werd er nog wel een keer gescoord. Uit een knappe corner werd door Dirkshorn de aansluitingstreffer binnen gewerkt, 2-1.

    Maar echt in de problemen kwam de ploeg van trainer Larbi Loukou niet meer, waardoor de tweede periodetitel in 4A voor Succes is. Deze geeft recht op de nacompetitie, maar daar willen de Wieringers nog even liever niet aan denken, want de pijn die dat vorig seizoen opleverde, ligt immers nog vers in het geheugen…

    Volgende week een zware kluif voor Succes, want dan wacht de ontmoeting in en tegen Winkel, aanvang 14:00 uur.