• Steun team Sven bij Trap voor Trap actie

  Op zondag 25 september 2022 organiseert Spieren voor Spieren Trap voor Trap in het AFAS Stadion in Alkmaar; een traploopchallenge met het voetbalstadion als decor. Routes gaan allemaal over tribunes en door speciale ruimtes zoals de kleedkamers, de gym en persruimte. Je komt op plekken waar je normaal nooit komt!

  Steun team Sven!
  Vanuit Succes doet team Sven Hoelie ook mee. Er zijn nu 15 teamleden in zijn team, maar het zou top zijn als er nóg meer leden van Succes meedoen, dit bericht delen of een donatie willen doen. Kunnen we ook op jouw steun rekenen? Kijk voor meedoen en doneren op deze speciale pagina van Sven: www.trapvoortrap.com/team/team-sven-hoelie

  Bekijk hieronder de video van Ron Vlaar, doe mee aan deze unieke challenge en help Ron met jouw gezonde spieren om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.

  Ron Vlaar, trainer bij AZ, is ook dit jaar weer betrokken als deelnemer van Trap voor Trap. Ron zet zich al jaren als ambassadeur in voor kinderen met een spierziekte: “Samen sta je toch sterker en wat is er nou mooier dan om deze fantastische kinderen te kunnen helpen? Wat mij iedere keer raakt, is het doorzettingsvermogen en optimisme dat deze kinderen zo kenmerkt. Daar blijf ik me graag nog vele jaren voor inzetten.”

  Spieren voor Spieren
  Er zijn in Nederland 20.000 kinderen met een spierziekte. Spierziekten zijn zeldzaam en vaak progressief. Het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat deze kinderen profijt hebben van nieuwe behandelingen. Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten, elke dag gaan zij verder achteruit. Spieren voor Spieren zet alles op alles om spierziekten bij kinderen te verslaan. Ons doel is ambitieus. Het kost heel veel geld en inspanning om kennis en kracht te bundelen en mogelijk te maken dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen. Daarom binden we zoveel mogelijk mensen aan ons die daar net als wij vol voor gaan. Die snappen wat het betekent om door te gaan, ook als het moeilijk is. Zo komt genezing van spierziekten elke dag dichterbij.