• Teamindelingen jeugd - seizoen 2022-2023

  Het is weer zover... de indelingen zijn weer klaar. Na diverse gesprekken met trainers en leiders van de jeugd kunnen wij vandaag dan eindelijk de teamindelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2022/2023 bekend maken. 

  Wij beginnen de indelingen bij de junioren altijd bij de oudste jeugd, de O19. Elk jaar gaan spelers vanwege hun leeftijd uit deze groep over naar de senioren. Hierdoor ontstaat er een ‘gat’ in de O19 teams dat moet worden aangevuld met spelers uit de O17 teams. Dit doorschuiven heeft een domino effect en werkt door - afhankelijk van de aantallen per geboortejaar - op alle teams eronder. Verder zijn er elk jaar de gebruikelijke aanmeldingen en opzeggingen die ook kunnen zorgen voor verschuivingen. 

  Bij de pupillen zijn de teams gewijzigd door de nieuwe spelvormen van de KNVB. De jongste teams (O8, O9 en O10) spelen 6 tegen 6 en de oudere teams (O11 en O12) spelen 8 tegen 8. Als je als O10 team moet doorschuiven naar de O11 categorie, moeten er dus twee spelers worden toegevoegd aan het team. Deze ‘extra’ spelers moeten dan worden aangeleverd door de teams eronder en zo ontstaat ook bij de pupillen een doorschuif ‘circus’.

  Wij proberen dit doorschuiven in alle categorieën zo zorgvuldig mogelijk te doen en bespreken en bepalen dit samen met alle trainers en leiders van elke leeftijdscategorie. De indeling die er nu ligt is dus met én door deze groep samengesteld en - misschien nog wel belangrijker - goedgekeurd. Uiteraard kijken wij nu de indeling rond is ook zorgvuldig naar een goede indeling van de klasse waarin de teams komen te spelen.

  Klik hier om de teamindelingen te bekijken

 • Vragen?

  Heb je naar aanleiding van deze indeling nog vragen, neem dan contact op met onze coördinatoren:

  • Voor de pupillen (teams O8 t/m O12) Sandor Doesburg 06-48399570 of pupillen@vvsucces.com
  • Voor de junioren (teams O13 t/m O19) Ron de Haan 06-12507669 of junioren@vvsucces.com

  Als je liever direct een persoonlijk gesprek wilt dan kun je een 10-minuten gesprek aanvragen voor donderdag 16 juni a.s. beide coördinatoren zijn dan beschikbaar van 19:00 - 20:30 uur.