• Succes wint uitduel, maar Texel’94 ook

  In Schoorl heeft het eerste elftal van de v.v. Succes zich zondag niet overmatig hoeven inspannen om een overwinning mee terug naar Hippo te nemen. In het kustdorp won de ploeg van coach Larbi Loukou met 1-5 van Duinrand S.

  De ruststand was 0-4. Een matige tweede helft derhalve. Maar wie kan het de Loukou-pupillen kwalijk nemen? Zij snakken naar promotie naar de derde klasse, maar zullen die waarschijnlijk via de nacompetitie moeten afdwingen. Want ook koploper Texel’94 maakte in Middenbeemster geen fout: 0-7 tegen hekkensluiter s.v. Beemster.

  Alle hoop is zodoende gevestigd op de sympathieke voetballers van De Koog. Hun derby tegen Texel’94 is op zondag 14 mei aanstaande. De wedstrijd van het jaar in 4A, ook voor Succes; dat moge duidelijk zijn.

  In Schoorl waren het de aanvallers Tom Kamp (3x) en Bram Dekker (2x) die scoorden. Inmiddels alweer het 29ste doelpunt van laatstgenoemde. We herhalen: 29!!

  Zondag 14 mei speelt Succes thuis tegen Vesdo uit Schagerbrug. Een dikke overwinning met dubbele cijfers zou welkom zijn, want het doelsaldo zou bij een eventuele De Koog-overwinning weleens beslissend kunnen zijn voor het kampioenschap…

  Maar dat is koffiedik kijken…

  Volgt u het allemaal nog…!?

  Tot ziens aan de Belt! Zundag is van ongs!