• Succes ontwikkelt door!

    v.v. Succes is een club in beweging en heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt naar een toekomstbestendige vereniging. De komende jaren willen wij nog meer gaan investeren in onze jeugd. Gelukkig hebben wij een groep enthousiaste trainers, (oud)spelers en bestuursleden, maar een belangrijke verbindende schakel in dit geheel ontbrak nog.

    Enkele weken geleden hebben wij daarom een vacature uitgezet voor een Hoofd Jeugdopleiding. Na diverse kandidaten gesproken te hebben, zijn wij erg blij te kunnen laten weten dat deze functie vanaf komend seizoen zal worden ingevuld door twee bekenden van de club: Raymond Huizing en Niels de Wit. Beiden zijn al jaren betrokken bij onze vereniging als trainer/leider.

    Samen met de jeugdafdeling zullen Raymond en Niels een belangrijke rol gaan spelen in de verdere ontwikkeling van onze jeugdspelers én jeugdtrainers. Voordat zij aan de slag gaan, zullen zij de komende maanden een intensief traject vanuit de KNVB doorlopen om klaargestoomd te worden voor hun nieuwe rol.

    Wij wensen Raymond en Niels veel succes én vooral plezier bij deze nieuwe uitdaging.