• Succes JO9-1: Start seizoen 2020/2021

  Net zoals in de eredivisie voetballen wij onze wedstrijden in “blokken”. Het eerste blok, welke loopt tot de herfstvakantie, is voor ons helaas alweer voorbij.
  Bij de start van het nieuwe seizoen bestond ons team uit: Thomas, Mike, Milan, Fleur, Levi, Stan en Mads. Tijdens de zomermaanden vonden er nog twee toptransfers plaats, waarmee ons team werd versterkt met Sam en Jop.
  De talenten worden wekelijks getraind door Monique en Vanessa en op zaterdag is Martin de coach.

  Succes JO9-1 – Wieringerwaard JO9-1
  De eerste wedstrijd stond echt in het teken van aan elkaar wennen. De helft van het team had vorig jaar samen gespeeld. De andere spelers kwamen verspreid uit verschillende teams of waren nieuw op voetbal. Zo wisten we nog niet elkaars kwaliteiten. Toch ontstond er een hele leuke open wedstrijd met hele mooie aanvallen van onze kant. Uiteindelijk werd er met 3-6 verloren.

  Kleine Sluis JO9-2 – Succes JO9-1
  De 2e wedstrijd stond Jop op doel. Dit was onze beste wedstrijd. Er werd heel leuk overgespeeld en het mooiste om te zien was dat we er samen voor gingen. Iedereen streed voor elke meter. Er werd goed opgebouwd van achteruit en door mooi samenspel volgden er prachtige aanvallen. In de afronding zat alles mee en hierdoor vlogen de goals er achter elkaar in. Aan de andere kant stond Jop goed te keepen. Zo volgde er, ondanks een redelijk gelijkwaardige tegenstander, een duidelijke 0-8 overwinning voor ons.

  Succes JO9-1 – HCSC JO9-2
  Voorafgaand aan de wedstrijd waren we al gewaarschuwd voor de tegenstander. De week ervoor hadden ze al met 31-0 gewonnen, dus wij konden aan de bak. Helaas was al snel duidelijk dat HCSC een maatje te groot voor ons was. Na een 1-5 ruststand werd het uiteindelijk 2-13. Waarbij gezegd moet worden dat wij erg veel pech hadden in de afronding.

  Succes JO9-1 – Callantsoog JO9-1
  Vandaag hadden we Thomas op doel. Het bleek een rustige ochtend voor hem te worden. Voor de tegenstander was alles nieuw en helaas gingen wij mee in het “kluitjesvoetbal”. Toch waren er mooie aanvallen te zien en een aantal prachtige goals. De hoeveelheid goals stemde iedereen tevreden. Uitslag 16-1

  We hebben alweer zin in het volgende “blok” waarbij we versterkt worden met Liam.