• Succes JO10-1: Start seizoen 2021/2022

  Succes JO10-1
  Het seizoen 2021/2022 is gelukkig weer gestart. Na een aantal kleine veranderingen bestaat het team uit de volgende spelers: Thomas, Milan, Sam, Liam, Levi, Jop, Mike, Yunis en Mads. Op de maandag geven de jongens van de JO19-1 (Daan, Quinten, Erwin en Harm) training. Op de woensdag krijgen de boys training van Paul. Tenslotte is op de wedstrijddagen Martin de coach.
  Hierbij een kort overzicht van de gespeelde wedstrijden van het “1e blok” seizoen 21/22. Waarbij gezegd moet worden dat elke speler de afgelopen periode een prima ontwikkeling heeft doorgemaakt. Maar belangrijkste: wat hebben wij met z’n allen weer een hoop plezier beleefd op de velden.

  Succes JO10-1 – HSCS JO10-2
  De eerste “echte” wedstrijd na 11 maanden. Iedereen barstte van de energie en had er veel zin in. Wat een strijd werd er geleverd en wat een mooie wedstrijd was dit. Het ging echt alle kanten op, achterstand, voorsprong, ruimere achterstand, toch weer gelijk en uiteindelijk 7-6 winst! Wat een ontlading bij de spelers, coach en het publiek bij de winnende goal. Fantastisch om te zien. Wat hebben we dit toch gemist.

  F.C. Den Helder JO10-4 – Succes JO10-1
  De 2e wedstrijd was in Den Helder tegen de plaatselijk F.C. Deze wedstrijd oogde wat rommeliger van Succes kant. Posities werden niet goed bezet, waardoor het lastig werd om goed vrij te lopen en de bal naar elkaar over te spelen. Ook vielen hierdoor verdedigend grote gaten. Ondanks dat Sam goed stond te keepen kwam F.C. Den Helder op 3-0. De mannen bleven wel goed doorgaan, waardoor we terugkwamen tot 3-2. Een puntje zat er helaas niet meer in.

  JVC JO10-3 – Succes JO10-1
  Vandaag hadden wij in eerste instantie precies genoeg man. Omdat één wissel toch wel prettig is hadden wij nog een grote verassing in onze selectie. “Koning Daan” speelde zijn eerste echte wedstrijd. Hoewel hij op het veld veruit de kleinste man was, deed hij het naar behoren met een hele mooie assist tot gevolg. Vooraf hadden wij besproken om de posities beter bezet te houden, zodat het voetballen makkelijker zou worden. De eerste helft werd alleen het meeverdedigen door iedereen wel eens vergeten. Dit resulteerde in een 3-1 achterstand met de rust. De tweede helft ging het beter. Uiteindelijk wel een 3-2 nederlaag, maar met een goed gevoel weer naar huis.

  Succes JO10-1 – ZAP JO10-1
  Vooraf besloten wij om te beginnen zoals wij vorige week waren geëindigd. Dus iedereen scherp en met zijn allen meeverdedigen. Ook komt er nu steeds meer lijn in de organisatie van waaruit wij willen voetballen. De posities waren goed bezet, waardoor het een genot was om naar de wedstrijd te kijken. Er zaten hele mooie aanvallen tussen, waarbij er goed werd overgespeeld. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 9-0 overwinning.

  Kleine Sluis JO10-1 - Succes JO10-1
  Vooraf stilgestaan bij de uitstekende wedstrijd van vorige week. Door de posities (1-2-3) goed bezet te houden wordt het voetballen een stuk makkelijker. Vandaag werden we versterkt door Fleur, zodat wij toch één wissel hadden. Vooraf was de verwachting dat wij een sterke tegenstander hadden. Wij begonnen dan ook superscherp vanaf de aftrap, meteen gevolgd door een goal. Een goed begin is het halve werk. De rest van de wedstrijd verliep prima. Er werd nog meer overgespeeld dan de week ervoor. Echt leuk om te zien hoe iedereen in het team zijn steentje bijdraagt. Uitslag 4-12.

  Succes JO10-1 – F.C. Den Helder JO10-3
  Vandaag de laatste wedstrijd van het 1e blok. Hierin bleek weer andere facetten van het voetbal naar voren te komen. Helaas gingen wij mee in het “vechtvoetbal” van de tegenstander en was het hierdoor moeilijker om de bal rond te laten gaan. Na de laatste goede wedstrijden wordt er daarnaast ook steeds meer van de jongens verwacht 😉. Er zaten wel mooie aanvallen van ons tussen. Maar verdedigend liepen wij nog wel eens uit positie, waardoor de tegenstander er makkelijk door kon komen. De stand vloog alle kanten op, maar ook nadat wij vlak voor tijd op achterstand kwamen: opgeven was geen optie. Iedereen bleef er vol voor gaan met uiteindelijk een prachtige 9-8 overwinning. Nadat de adrenaline bij iedereen was gezakt konden wij terugkijken op een prima resultaat. Dit kwam voornamelijk doordat wij er SAMEN vol voor bleven gaan.