• Succes hard onderuit op Texel

    Op bezoek bij Texel’94 in Den Burg hebben de voetballers van de v.v. Succes uit Hippo een gevoelige nederlaag geleden. De ploeg van oefenmeester Larbi Loukou verloor op Texel met 4-1.

    “We misten vandaag liefst zeven basisspelers”, liet de geplaagde coach na afloop weten. “Zonder de nieuwe jongens daarmee tekort te willen doen, was dat iets te veel van het goede. Het klinkt gek, maar ik ben eigenlijk best tevreden over het vertoonde spel. Iedereen heeft kei- maar dan ook keihard gewerkt. Maar Texel was beter vandaag en heeft dan ook verdiend gewonnen.”

    Voor de thee kwamen eilandbewoners al sterker voor de dag, resulterend in een vlotte 1-0 voorsprong. Midvoor Bram Dekker zorgde met zijn vierde competitiegoal nog wel voor een 1-1 ruststand.

    Naar na rust was er geen redden meer aan voor de Wieringers. Halverwege het tweede bedrijf werd het 2-1, en in de laatste tien minuten scoorde Texel’94 nog tweemaal. “Snel vergeten, en weer door”, aldus Loukou.

    Hopelijk zijn diens geblesseerde Succes-pupillen er volgende week weer bij. Dan is op de eigen Belt Sint Boys uit Sint Maarten de tegenstander. Aanvang 14:00 uur.