• Succes geeft Beemster pak slaag

    Op een winderig en fris sportpark aan de Belt heeft Succes-1 zondagmiddag moeiteloos gewonnen van s.v. Beemster. Tegen de zieltogende hekkensluiter van de vierde klasse A werd het liefst 8-0.

    Linksbuiten Tom Kamp opende in de elfde minuut het doelpuntenfestijn nadat een voorzet van zijn voet via de rug van de Beemster-keeper het doel invloog, 1-0. Daarna ging het hard. Bram Dekker scoorde nog voor de rust twee gave goals, de jonge middenvelder Jesse de Jong zette Succes op 4-0.

    De tweede helft was nog maar amper begonnen, of invaller Bart de Kleine prikte de 5-0 op het scorebord. Daarna scoorde midvoor Dekker nog eenmaal en ook uitblinker De Jonge trof met twee doorschietende voorzetten nog tweemaal doel, 8-0. Een aantrekkelijke speler, deze youngster, gezegend met een verfijnde techniek.

    Verder was Succes versus Beemster vooral een eenzijdige wedstrijd. Volgende week heeft de blauwzwarte equipe van oefenmeester Larbi Loukou vermoedelijk meer werk aan de winkel, wan dan speelt zijn ploeg in Egmond aan Zee. Egmondia, dat Succes in de nek hijgt in 4A, is dan de opponent. Een fraaie affiche derhalve. Tot dan, vijfde colonne!