• Succes doet goede zaken in Egmond aan Zee

Zonder de door kipkerrie (?) gevloerde trainer Larbi Loukou en verdediger Dennis Norder heeft de v.v. Succes een fraaie overwinning geboekt in Egmond aan Zee. Met Danny Borgo als interim-trainer op de bank werd Egmondia, derde op de ranglijst, met 4-1 verslagen.

Borgo werd geassisteerd door de grieperige Norder, normaliter basisspeler in de defensie. Succes kwam op voorsprong nadat een ‘Derper’ hands maakte binnen de zestien. Spits Bram Dekker pakte dit cadeautje vanaf elf meter dankbaar uit, 0-1. Even later verdubbelde Dekker de voorsprong door een vrije trap van captain Jeroen Metselaar schitterend tot doelpunt te promoveren, 0-2.

Vlak voor de thee deed de thuisclub iets terug. Een vrije trap werd prima binnengekopt, 1-2.

Succes sloeg na de pauze onmiddellijk toe. Reeds na anderhalve minuut werd een mooie voorzet van linksbuiten Tom Kamp door Jornt Jonkman heerlijk afgewerkt, 1-3. In de 85ste minuut knalde aanvoerder Metselaar – met zijn linkerbeen nota bene – de einduitslag op het scorebord, 1-4.

Gelegenheidsassistent-trainer Norder: “Het was echt een vechtwedstrijd. Telkens wonnen we de tweede bal, waardoor we de betere ploeg waren. Een dik verdiende overwinning dus.”

Omdat Texel’94 met 1-1 gelijkspeelde bij Dirkshorn (we hopen dat deze uitslag op hollandsevelden.nl ditmaal wel klopt), staat Succes nu stevig op de tweede plaats in 4A, met nog maar drie punten achterstand op de Texelse koploper.

Zondag 16 april speelt de formatie van de dan hopelijk weer herstelde oefenmeester Loukou aan de eigen Belt tegen s.v. De Koog.