• Succes 1 trapt bekertoernooi uitstekend af!

  Succes 1 trapt bekertoernooi uitstekend af!

  Op een zonovergoten sportpark “De Wilskracht” is Succes uitstekend begonnen aan het bekertoernooi. Vanwege de Grand Prix werd er een uurtje eerder afgetrapt dan gebruikelijk. Dit weerhield de trouwe schare fans er niet van om acte de préséance te geven.
  Zij zagen een fel Succes aantreden tegen derdeklasser DWOW. Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat Succes haar huid duur zo gaan verkopen.
  Bram Dekker was afwezig door vakantie, in de spits trad Jeroen Norder aan. Op doel de nieuweling Tom Sijm, overgekomen van ZAP net als Bram.
  De achterhoede stond onder leiding van Pieter Mulder als een huis. Waardoor de aanvallen van DWOW vrij gemakkelijk werden geneutraliseerd.
  In de 17e minuut werd een aanvaller van Succes onderuit gehaald in de zestien. Pieter Mulder eiste de bal op en maakte oog in oog met keeper Tom de Visser geen fout.
  Succes ging op dezelfde voet verder en aanval op aanval volgde met goed voetbal. De 0-2 kon niet uitblijven, uiteindelijk viel deze vlag voor rust. In de 43e minuut gemaakt door Jeroen Kleimeer, die samen met de snelle Tom Kamp en Jeroen Norder de aanvalslinie van Succes completeerde.
  Op slag van rust combineerde Succes er op los. Een mooie combinatie werd prachtig afgerond door Tom, echter de vlag van buitenspel was omhoog en het doelpunt ging niet door.
  Na de rust was DWOW beter tot de 50e minuut. Toen kreeg Martijn van Oers, hun beste man deze middag, zijn tweede gele kaart en dus rood na een harde overtreding. Hiermee was de “schwung” uit het spel van DWOW. Het leek of DWOW het wel geloofde verder, Succes deed ook nog maar weinig om met een man meer het publiek nog wat te vermaken.
  Trainer Wouter Rood maakte van de gelegenheid gebruik om youngsters Nan Klein en Jornt Jonkman speeltijd te gunnen.
  Verder ging de wedstrijd uit als een nachtkaars. Tot de laatste minuut, Tom Kamp besloot uit te halen van 20 meter en verschalkte doelman de Visser. O-3.
  Al met al een prima resultaat en vooral de eerste helft een leuke wedstrijd om naar de kijken.
  Volgende week alle hens aan dek, dan wacht Wiron thuis aan de Belt. Zij begonnen het bekertoernooi met een 0-5 afstraffing tegen Moc. Maar elke Successer weet dan ze tegen ons altijd iets extra’s kunnen brengen. Kortom, een wedstrijd om naar uit te kijken. Tot zondag! Aftrap 14.00u.