• Succes 1 bekert door!

  Succes geeft het bekeravontuur een vervolg. In de poule met MOC en Wiron eindigde Succes op de eerste plaats.
  De laatste poulewedstrijd werd gister afgewerkt bij MOC. Pieter Mulder en Wonne van Bekkum begonnen de warming up beide gehavend aan de enkel. In overleg met de medische staf werd besloten geen risico te nemen en werden de jongens niet ingezet.
  Succes toonde verzorgd spel, in ieder geval tot de 16 meter van de tegenstander. In de eerste helft werden “slechts” vijf 100% kansen gecreëerd. Dat hadden er meer kunnen en moeten zijn. De kansen die Succes kreeg werden vakkundig om zeep geholpen door de voorste vier. MOC scoorde in de 30e minuut wel, tegen de verhouding in. Maar dat telt niet. Ruststand 1-0.
  Na de rust weer drie 100% kansen, waarvan er twee werden benut. Jeroen Kleimeer (50’) en Jeroen Norder (53’) wisten de stand om te buigen in het voordeel van Succes.
  Dit was ook de eindstand: 1-2 winst.
  Lichtpunt in deze wedstrijd was Jornt Jonkman. Hij klopt aan de deur en solliciteert met zijn goede spel nadrukkelijk naar een plaats bij de eerste zestien.
  Verdere kan geconcludeerd worden dat Succes in de competitie scherper zal moeten zijn. Ook de wedstrijdinstelling zal beter moeten om de eerste driepunter in de competitie te gaan halen. Zondag gaan we het zien, dan is de eerste competitie wedstrijd uit op Texel tegen Oosterend.