• Strijders en strijdster van de JO15

  Nadat de JO15 vorige week een prachtige thuisoverwinning behaalde van maar liefst 10-2 tegen JVC, trokken we deze week vol goede moed naar FC Den Helder.

  Iedereen met een voetbalverleden in de kop van Noord-Holland weet dat Helderse clubs altijd lastig zijn tot de laatste minuut. En waar vorige week alle spelers er vol voor gingen, moesten we deze week eerst even wakker worden. Hierdoor maakte de JO15 het voor zichzelf erg moeilijk. Neem daarbij dat de spelers van FC Den Helder van plan waren om vol voor de overwinning te gaan en je heb 2 uitersten.

  Maar, JO15 hield in het begin nog wel stand. Helaas door 2 mindere momenten in de verdediging kwam Den Helder toch op voorsprong. Gelukkig was dit het moment dat meerdere spelers bij succes wakker werden en zodoende kwam de JO15 nog knap terug. Stiekem begonnen de coaches aan een overwinning in de laatste minuut te denken.

  Wat er toen gebeurde is nog niet helemaal duidelijk. Er waren meerdere wissels nodig i.v.m. vermoeidheid en blessures, al verdwenen de blessures op het moment dat de dug-out werd aangeraakt, dus verwarring alom. In ieder geval, succes raakte uit balans en Den Helder profiteerde hier maximaal van door nog een paar keer te scoren.

  Kijkende naar de concurrentie staat de JO15 er kansrijk voor.
  - Van JVC is ruim gewonnen.
  - FC Den Helder verloor vorige week van Kaagvogels met 6-1.
  - Met meer inzet en een beetje minder pech was succes zeker niet kansloos.

  Nog flink aan de conditie werken, zorgen dat er een teamspirit is, elke week er vol voor gaan en dan zijn er mogelijkheden dit seizoen!