• Soepele winst voor Succes in Sint Maarten

  Betrekkelijk eenvoudig heeft het vlaggenschip van de v.v. Succes zondag de winst gepakt in Sint Maarten. Tegen Sint Boys zegevierden de pupillen van trainer Larbi Loukou met 2-6.

  De oefenmeester uit de Zaanstreek kon het zich permitteren zijn beste spelers, verdediger Jop van Stralen en linksbuiten Tom Kamp , op de bank te laten beginnen.

  Reeds na enkele minuten opende middenvelder Jeroen Norder de score nadat hij de goalie van de thuisclub met een vernuftig kopballetje kansloos liet, 0-1. Na een kwartier kwam Sint Boys op gelijke hoogte, maar door fraaie goals van spits Bram Dekker en opnieuw Norder (twee daverende pegels) werd een 1-3 ruststand bereikt.

  Na de thee keerden de van wintersportvakantie teruggekeerde Van Stralen en Kamp terug in de ploeg. Prompt deed laatstgenoemde van zich spreken door met de bal aan de voet te demarreren en beheerst raak te knallen, 1-4. Door een fraaie goal van Sint Boys en treffers van man of the match Norder (zijn derde van de middag) en Bart de Kleine werd het uiteindelijk 2-6.

  Opnieuw moest de voetbalvereniging uit Hippo de voorbije week een flinke dreun incasseren nadat bekend werd dat clubman pur sang, Rein den Hollander, op 72-jarige leeftijd is overleden. Rein was al een tijdje ernstig ziek. Zijn ongezouten kritieken en gulle lach zullen node worden gemist langs de lijn en in de kantine aan de Belt. Sterkte voor eenieder die Rein een warm hart toedraagt. Opdat hij vredig moge rusten.

  Zondag 12 maart speelt Succes aan de eigen Belt tegen v.v. Dirkshorn, aanvang 14:00 uur.