• Probleemloze zege voor Succes

De thuiswedstrijd tegen Sint Boys hebben de voetballers van de v.v. Succes probleemloos afgewerkt. Aan de Belt werd een eclatante overwinning geboekt: 6-0.

Bij rust was het nog maar 1-0. Doelpunt kwam op naam van middenvelder Jeroen Metselaar die uit een scrimmage toesloeg. De captain was vlak voor de thee ook dichtbij de 2-0, maar de Sint Boys-keeper ranselde The Metz’ daverende knal uit z’n heiligdom.

De tweede helft viel er meer te genieten. Na een minuut of twintig rondde spits Bram Dekker een vlot lopende aanval beheerst af, 2-0. De midvoor zou later nog een goal scoren en daarmee tekende hij voor zijn zesde competitiegoal. De andere drie doelpunten werden gescoord door rechtsbuiten Tom Kamp die zijn elan van vorig seizoen weer wat lijkt te hervinden. De 4-0 was het mooist; na een slalom langs vier Sint Boys-verdedigers prikte hij het leder binnenkantje paal binnen.

Een eenvoudige zege derhalve voor de ploeg van Larbi Loukou. We vonden het ditmaal moeilijk een man of the match te kiezen, vandaar dat we de scheidsrechter maar eens noemen. Ook hij blonk weldegelijk uit.

Volgende week: v.v. Dirkshorn versus v.v. Succes, klokslag twee uur.