• De Grote Clubactie is van start! Ook dit jaar doen wij uiteraard weer mee aan de Grote Clubactie. Om het nog makkelijker en coronaproof te maken hebben we gekozen voor de online verkoopmethode, zie ook onderstaande video. Alle jeugdleden t/m O14 hebben afgelopen weekend een persoonlijke link gekregen die ze via whatsapp of andere online kanalen kunnen delen met hun fans. Zo kun je snel en eenvoudig én coronaproof loten verkopen!

  Tip: Als jij nu wilt bijhouden hoeveel loten jouw zoon/dochter verkocht heeft én aan wie, mail dan even naar jeugd@vvsucces.com

 • Profclinic
  Het spaardoel is dit jaar een clinic georganiseerd door een profclub, hoe meer loten we verkopen hoe groter het budget. Met de unieke code die elke speler krijgt kunnen we exact bijhouden hoeveel loten hij/zij verkocht heeft. Bovendien is actief meedoen aan deze actie dit jaar extra leuk, want als je meer dan 15 loten hebt verkocht ben je automatisch gekwalificeerd voor de clinic.

  Wat is de bedoeling?
  Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Je ontvangt van ons een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

  Wanneer, waar en hoe?
  De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met online loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

  Win gave prijzen
  Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van ons een 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!
  • Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!