• Nieuwe hoofdtrainer Larbi Loukou stelt zich voor aan selectie

  Na de kater van het mislopen van promotie naar de derde klasse, is het gelukkig al weer snel tijd om weer vooruit te kijken.
   
  Donderdag 23 juni heeft de nieuwe hoofdtrainer van vv Succes, Larbi Loukou, zich voorgesteld aan de selectie. De selectie voor aankomend seizoen, Succes 1 en 2, is wederom prima bezet met 36 ambitieuze voetballers.
   
  Larbi vertelde wat meer over zijn privĂ© situatie, gaf zijn visie op het spelletje en wat hij verwacht van zijn spelers.  Hij is een erg ambitieuze trainer met discipline hoog in het vaandel.
   
  Na afloop konden de spelers 1 op 1 met hem praten en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Al met al een nuttige avond in een prima sfeer.  Samen met begeleider Senad, keeperstrainer Anthonie en verzorgster Corinne staat de begeleiding weer als een huis. Het enige wat nog mist is een vaste assistent scheidsrechter/vlagger. Heb jij hier oren naar, neem dan contact op via info@vvsucces.com
   
  De maand juli kan voor spelers en begeleiding gebruikt worden om lekker vakantie te nemen. Twee augustus aanstaande is de eerste training in aanloop naar het nieuwe seizoen.
   
  Het bestuur van Succes wenst alle Successers een fijne vakantie!