• Raymond Leever, Danny Borgo en Nordin Elaazize samen voor selectie v.v. Succes

  De club moest na het vertrek van Ben Visser op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Door de relatief late keuze van het bestuur om afscheid te nemen van Visser, waren veel potentiële kandidaten al niet meer beschikbaar. Diverse gesprekken met mogelijke kandidaten leverden uiteindelijk geen geschikte nieuwe trainer op. Daarom hebben Raymond Leever en Danny Borgo zich bereid verklaard om samen met elftalbegeleider Nordin Elaazize en andere oud-spelers en trainers deze taak op zich te nemen.

  Raymond Leever is al 15 jaar actief als trainer-coach bij de jeugdafdeling van v.v. Succes en behaalde vorig seizoen zijn UEFA-C diploma. Hij zal worden bijgestaan door Danny Borgo, die vorig seizoen ook al assistent-trainer was. Danny heeft al veel ervaring opgedaan en is met veel spelers uit de huidige selectie bij de O19-jeugd al twee keer kampioen geworden.

  "Deze oplossing is slechts voor één seizoen. We hebben onlangs een presentatie gegeven aan de spelers uit de selectie en hen onze plannen gedeeld. Vanuit de selectie is er draagvlak voor deze keuze," vertelde Leever. De trainers krijgen, ondanks dat het een kwalitatief goede groep is, vanuit het bestuur geen prestatieve doelstelling mee. "Plezier en attractief voetbal voor onze supporters zijn de enige doelstellingen voor komend seizoen."

 • Samen voor Succes
  De technische commissie zal na de zomer doorgaan met het zoeken naar een geschikte hoofdtrainer voor het seizoen 2025-2026. "We hervatten de gesprekken direct na de zomer, zodat we tijdig een passende trainer kunnen vinden," bevestigt Leever. "Om zo tijd te winnen voor het vinden van een geschikte nieuwe trainer, zal ik tot die tijd, samen met Danny en Nordin, de selectie begeleiden. Dit doen wij vooral uit liefde voor de club," aldus Leever. Met de slogan 'Samen voor Succes' zullen zij zich met de trainers, begeleiders, spelers en het bestuur inzetten om een zo goed mogelijk seizoen te draaien. "Deze slogan geeft exact weer hoe wij erin staan. Je kunt het namelijk op meerdere manieren interpreteren: 'Samen' in de zin dat we er met elkaar iets van moeten maken en dat iedereen dus verantwoordelijkheid draagt. 'Voor Succes' is in eerste instantie bedoeld voor onze club v.v. Succes, maar kan natuurlijk ook verwijzen naar sportief succes, oftewel het hoogst haalbare resultaat nastreven."

  Leever wil tot slot graag de selectie bedanken voor hun vertrouwen. "Hoewel ik veel ervaring heb als jeugdtrainer, heb ik nog niet eerder een selectieteam bij de senioren getraind. Het is dan fijn om vanuit de groep het commitment te krijgen om er samen een geweldig seizoen van te maken. Verder is het ook erg fijn dat Danny en Nordin mij daarbij willen helpen. Met hun ervaring en mijn enthousiasme ben ik ervan overtuigd dat we er samen iets moois van kunnen maken."