• Hij staat!

  Door de leden, voor de leden.

  Mede dankzij de vele mensen die vorig jaar grote clubactie loten en superloten hebben gekocht, staat de pannakooi.

  Er wordt al volop gebruik van gemaakt en dat is ook precies de bedoeling.

  Hopelijk wordt de grote clubactie dit jaar weer een groot succes en kunnen we weer iets moois voor de club neerzetten.

  Uiteraard ook dank aan de club van 100, sportakkoord, Hollands Kroonse Uitdaging en de vele vrijwilligers.

  Iedereen veel plezier met de pannakooi en koop dit jaar weer veel loten!

 • Leestip

  Lees deze pagina nog eens door en zie hoe de grote clubcactie vorig jaar ging. Zo zagen de spelers van het huidige zesde zich al aan de copacabana een balletje hoog houden (update van 14-11-2020).

 • UPDATE 14-8-2021

  Er gebeurt weer veel aan de belt.

 •  

   

  Het wordt mooi. De ondergrond gaat er in en dan kan de pannakooi er op!

 •  

   

   

  De stenen voor de ondergrond van de pannakooi zijn er.

   

  Zodra deze klus klaar is kan de pannakooi er op.

 •  

   

  Hier moet het gebeuren.

 •  

   

  Voorbeeld van de pannakooi.

   

  Die bij succes komt te staan is uiteraard in de clubkleuren.

 •  

   

   

  Trekking 9 december.

  BAM. Wat een geld hebben we via de grote clubactie ontvangen!

  Iedereen dank voor het steunen van de club. Met het geld van dit jaar en vorig jaar gaan we er voor om een pannaveld te realiseren. We schrijven nog enkele andere fondsen aan maar de eerste gesprekken zijn al gaande voor de realisatie. In onze dromen zien wij al spelers in de pannakooi voetballen. Binnenkort volgt een update waar het pannaveld gaat komen.

  Tot die tijd blijven we duimen voor de hoofdprijs.

  Wij hopen dat we volgend jaar weer op jullie steun mogen rekenen want van elke lot gaat 80% naar v.v. Succes.

   

  30-11-2020

  Vandaag sluit de online lotenverkoop en dus is vandaag is dus de laatste kans om loten te kopen. We wachten de trekking af dan komen we met meer informatie over het pannaveld. HET GAAT ER KOMEN.

  29-11-2020

  Falkowski Timmerwerken en KeukenHofKeukens kopen beide een superlot. Deze bedrijven duwen ons over de drempel en het pannaveld gaat een feit worden! 

  28-11-2020

  Het derde zet de eindsprint en koopt een superlot! Super mannen, hou deze eindsprinten in de wedstrijden en jullie worden kampioen!

  27-11-2020

  Super. Ook de JO17-2, JO15-1 en JO14-1 kopen een superlot. Dat pannaveld is nu binnen bereik! Nog maar een paar loten nodig (losse loten of superloten) en deze we kunnen panna's leren maken! 

  23-11-2020

  Wat een topteams hebben wij toch en wat hebben wij daarmee toch een mooie vereniging. De JO19-2 koopt een superlot!!!! Super mannen, top!

  21-11-2020

  HOPPA!!! Weer 2 superloten er bij. Ook het eerste en tweede koopt een superlot. Zo kunnen we onze selectie weer even toejuichen.

  20-11-2020

  KLABAM!!! Weer een superlot verkocht. Ook de JO16-1 koopt een superlot. Toppers! Met jeugteams die dit doen zit de toekomst voor v.v. Succes geramd.

  19-11-2020

  Goed voorbeeld doet volgen. Nu de verschillende teams zich zo inzetten voor de superloten kan het bestuur niet achterblijven. Het bestuur heeft ook een superlot gekocht.

  Ook de losse verkoop van loten door de jeugdleden loopt nog! Super hoor, zo komt dat pannaveld dichterbij!

  18-11-2020

  Wat een toppers van de JO19-1 zeg! Ook dit superteam koopt een superlot. Dank jullie wel mannen en onthoud dat de restgroep graag meefeest wanneer jullie de hoofdprijs pakken.

  17-11-2020

  BAM. Weer een superlot verkocht. Rene steunt de club door dik en dun een koopt zelf een superlot. Dank voor de steun! Hopelijk volgt men dit voorbeeld waarmee we richting het doel kruipen.

  16-11-2020

  Bij prijs gaat het nog druk worden aan de Copacabana met spelers in een zwart-blauw succes shirt. Met dezelde toewijding als het 4e in de kantine de club ondersteunt, koopt het 4e nu ook een superlot! Volgens leider Bart-Jan van Dijk gaat de hoofdprijs goed komen.

  Wij zien het al helemaal voor ons, al die lichtvoetige spelers van de restgroep die voetvolley spelen op het strand met de goddelijke kanaries.

  14-11-2020

  De mannen van het vijfde blijken maar weer eens echte teamspelers te zijn. Naast dat ze de club altijd met veel toewijding ondersteunen in de kantine, hebben ze nu een superlot gekocht om v.v. Succes te helpen.

  Volgens leider Alfons van der Veen is de hoofdprijs voor het vijfde bittere noodzaak. Trainen doen de mannen niet want ze kunnen al voetballen, maar gaan wel 1 maal per jaar op trainingskamp. Uiteraard om de mentale druk van het seizoen te kunnen dragen. Deze trainingskampen waren in de afgelopen jaren achtereenvolgens naar Londen, Edinburgh, Brugge, Hamburg, Lissabon, Praag en Budapest. Helaas heeft al deze trainingsarbeid nog steeds geen kampioenschap opgeleverd. 

  Bij de hoofdprijs gaan we naar Latijns-Amerika, zegt Alfons. Een week lang de bal hooghouden op de Copacabana en de vroegere trainers van Messi bezoeken gaat ons zeker helpen. Stel je voor, straks spelen we elkaar de bal strak in de voeten. En dat kunnen we dan weer vieren bij de Kasteleen.

  Wist u dat:

  Het vijfde de laatste keer op trainingkamp was naar Budapest en terugkwamen op de dag dat de horeca moest sluiten in verband met corona? Alle spelers waren dus keurig om 18:00uur thuis op die zondag.

   

  Koop als team of bedrijf een superlot

  Met een Superlot ter waarde van € 150,- maakt jouw team of bedrijf 50 keer kans op prijzen. Van deze € 150,- blijft direct € 120,- over voor succes. Wie weet kan er in 1 klap het teamuitje van worden bekostigd? Zeker voor onze seniorenteams zou dit flink besparen op hun (buiten coronatijd) buitenlandse trainingsstages. Ook een bedrijfsuitje kan bij prijs natuurlijk een stuk uitbundiger.

  Uitgaande van 18 spelers per seniorenteam is dit € 8,33 per speler en de club is hier enorm mee geholpen. Elke team dat een superlot koopt zal op de site worden geroemd!

  Koop je superlot via deze link: https://clubactie.nl/superlotkopen/v.v.-succes/438285

  Losse verkoop
  Verder willen we iedereen vragen om de losse verkoop ook nog op te pakken. De jeugdleden hebben een persoonlijke link gekregen. Wanneer je geen persoonlijke link heb dan kan je onderstaande link gebruiken.

  Losse verkoop (wanneer je geen persoonlijke link hebt): https://clubactie.nl/lot/v.v.-succes/438285

  Wij zien dat veel leden van andere verenigingen de link op hun facebook, instagram of andere sociale media zetten met de vraag om loten te kopen. Stuur ook de link via whats app naar familie en vrienden met de vraag om loten te kopen.

  Zo makkelijk is het en succes kan het geld goed gebruiken.

  Statistieken:

   • tot nu toe 792 verkochten loten
   • 381 lotenkopers
   • 88 verkopers (95% jeugdleden tm 14 jaar)
   • Gemiddeld 9 loten per verkoper
   • Verkoop is gerealiseerd door een deel van de succesjeugd
   • Minder dan 20% van de succesleden (incl. senioren) heeft een lot verkocht

  Doel
  Vorig jaar was het doel een pannaveld voor de jeugd, dit jaar is het spaardoel een clinic georganiseerd door een profclub. Helaas is vorig jaar het doelbedrag niet gehaald en zijn we er dit jaar ook nog lang niet.

  De grote clubactie duurt niet zo heel lang meer maar wanneer wij ons allemaal nog inzetten, dan kunnen we met het bedrag van dit jaar en vorig jaar wellicht het pannaveld alsnog snel realiseren.

  Online
  Om het nog makkelijker en coronaproof te maken hebben we gekozen voor de online verkoopmethode, klik hier voor een video hoe dit werkt.

  Krijg je nog geen mail van ons, stuur dan even je mailadres naar info@vvsucces.com.