• Jubileumweekend v.v. Succes

  De commissie voor het 100-jarig bestaan heeft echt uitgepakt, vertelt vice-voorzitter Remco Hagedoorn. De doelstelling was om het 100-jarig bestaan met iedereen te kunnen vieren. Jong en oud, leden en oud leden, mensen die de club al langer een warm hart toe dragen en die waar we het hart nog maar net van hebben veroverd. Dus er moet dan ook wel “iets te doen” zijn voor iedereen.

  Vrijdag
  Op vrijdag beginnen we om 20:15 uur met de boekpresentatie van 100 jaar succes. Verschillende succes-ers onder de leiding van Geert Jasper zijn al jaren bezig om dit boek samen te stellen. Een echt collecters-item, een must have voor de Succes-er. Penningmeester Rick Doesburg vult aan. Deze boekpresentatie wordt om 21:00 uur gevolgd door de v.v. Succes sportquiz. We gaan vaststellen wie er het meest van deze prachtig vereniging weet. We hopen dat iedereen met kennis van het heden en verleden hier gaat schitteren.

 • Iedereen is welkom tijdens dit jubileum weekend, dus alle huidige leden en vrijwilligers, maar ook oud spelers, oud trainers, oud leiders, enz. Dus voel je ook zonder officiële uitnodiging welkom om dit jubileum met ons mee te vieren!
 • Zaterdag
  De zaterdag begint met de jeugd zegt jeugdvoorzitter Raymond Leever, we hebben dan namelijk het Alpina Verheul toernooi waar alle jeugd van Wieringen en Wieringermeer aan mee doet. Een toernooi waar een recordaantal van meer dan 600 kinderen aan mee doen waar vaders, moeders, opa’s, oma’s langs komen om de jeugd aan te moedigen. Bekijk het programma en meer info op deze pagina.

  Daarna gaan in de namiddag de senioren voetballen. Hier kunnen behalve onze senioren leden ook een ieder inschrijven die even lekker wil voetballen op een half veld. Aansluitend wordt de grote feestavond van dat weekend georganiseerd met live muziek waar iedereen welkom is. De zaterdag is dus een dag vol voetbal met als afsluiter een groot feest. En dat belooft wat want Succes heeft al 9 ploegen die op zondag voetballen, dus dat zijn al veel mensen, en dan is iedereen nog welkom. Dat moet 1 groot feest worden. Klik hier voor de teamindeling en het wedstrijdschema


  Zondag
  De zondag is de kers op de taart, zegt secretaris Dennis Klein. Het zondag programma begint met en demonstratiewedstrijd van de walking footbal. Vanuit de wijde omtrek komen andere verenigingen om op deze dag bij ons een walking footbal toernooi te spelen. Gevolgd door een wedstrijd van de Wieringer veteranen tegen de Creators FC. De Creators FC zijn bekende youtubers en influencers die met deze wedstrijden geld ophalen voor het goede doel. Het goede doel waar Succes voor gekozen heeft is Spieren voor Spieren. Onze trouwe leden Marcel en Sven Den Hollander hebben een spierziekte en Succes wil zich als actief maatschappelijke club hier graag belangeloos voor inzetten Hier moet men dus wel een toegangskaart voor kopen, dit geld zal volledig ten goede komen aan spieren voor spieren. Deze kaart is te bestellen via deze link. De kaarten zijn beperkt, dus wees er op tijd bij om kaarten te bestellen.

  En dan sluiten we af met nog een biertje in de kantine om te proosten op onze club.