• JO9-2 kampioen!

• Zaterdag 11 februari 2023: een Topdag voor JO9-2, ze staan in de finale van de zaalcompetitie 2022/2023. Een zeer verdiende mogelijkheid om kampioen te worden, gezien het harde werk wat ze de afgelopen weken hebben gedaan.
    De eerste wedstrijden van het zaalseizoen zijn wat onwennig. Maar al vlot laten ze met elkaar een mooi spel zien.
    En gelukkig werd dit voortgezet in deze zeer spannende finale. De eerste helft komen ze al snel op voorsprong met 2-0. Maar ook de tegenstander geeft niet op en er komen dan ook twee onhoudbare schoten op doel, het is 2-2. Spannend! Maar zoals we de J09-2 kennen zetten ze door, de schouders gaan eronder de verdediging word aangescherpt. Er vallen nog twee mooie doelpunten voor Succes en na 20 minuten spelen is het harde werk niet voor niks 4-2 winst!
    Even een praatje met elkaar en dan door voor de tweede helft. The spirit zit erin ze willen kampioenen worden.
    Ook deze partij spelen ze met veel energie. De verdediging van succes staat sterk er komt geen bal door heen. Voorin vechten ze voor de bal. Regelmatig laat de tegenpartij hard spel zien, maar JO9-2 laat zich daardoor niet uit het veld slaan en blijft vechten. Er valt al snel een doelpunt voor de toppers van Succes, de verdediging blijft sterk. Het blijft spannend tot het einde maar ze weten de 0-1 winst te behouden!
    Zaalkampioen 2022/2023 is een feit!!! Een zeer blij team, een trotse coach. Allemaal lekkere rode koppies. Nog even op de foto en een snoepje, wat zijn ze trots.
    Deze dag kan niet meer stuk!
    Het kampioensfeestje wordt gevierd (na de training op woensdag) met pizza in de kantine bij Succes 🥳