• Op 29 augustus is ‘onze’ Jan Buma overleden.

  Jan Buma heeft veel betekend voor onze voetbalclub. Toen hij in 1967 naar Wieringen verhuisde om als schoolmeester op de Alvitlo te gaan werken, kwam hij al snel binnen bij onze club om vervolgens nooit meer weg te gaan. In 1968 eerst als scheidsrechter en later ook bestuurlijk. Zo was hij van 1979 tot 1988 jeugdvoorzitter en van 1998 tot 2006 voorzitter van vv Succes. In 2006 werd hij benoemd tot erelid. Ook na zijn actieve bestuursperiode bij de club was hij bijna dagelijks op de club aanwezig en was hij tot eind vorig seizoen de spreekstalmeester bij alle thuiswedstrijden van Succes 1. Jan was een verbinder, een man met een groot blauw-zwart hart een man die leefde voor vv Succes. Gelukkig hebben wij in 2019 in zijn bijzijn het Jan Buma Jeugdfonds kunnen oprichten dat zijn naam draagt. Hierdoor zal Jan Buma ook in de jaren die komen voor altijd een speciale plek houden binnen onze club.

  Wij zullen hem missen en wensen Ina, Marja, Gert-Jan, Marcel en hun gezinnen heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

  Op vrijdagavond van 19:00 - 20:30 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Jan in de kantine van vv Succes en Tonegido. Op zaterdagmiddag na de afscheidsbijeenkomst omstreeks 15:30 uur zal Succes een laatste groet brengen. Alle teams en spelers worden geacht hierbij aanwezig te zijn. 

  Correspondentie adres:
  Koningsweg 30
  1778 JN Westerland