• De Grote Clubactie is vandaag gestart! Na het succes van voorgaande jaren doen wij ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Ook dit jaar gekozen voor de online verkoopmethode, zie ook onderstaande video. Alle jeugdleden t/m O15 hebben per mail een persoonlijke link gekregen die ze via whatsapp of andere online kanalen kunnen delen met hun fans. Zo kun je snel en eenvoudig loten verkopen!

  Geen mail ontvangen? 
  Stuur even een berichtje naar jeugd@vvsucces.com met de naam van jouw zoon/dochter en het juiste mailadres dan passen we dit ook direct aan in onze ledenadministratie.

 • Wat is de bedoeling?
  Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Deel de persoonlijke verkooplink die je per mail van ons hebt gekregen eenvoudig met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

  Wanneer, waar en hoe?
  De Grote Clubactie 2022 start op zaterdag 24 september. Vanaf die datum kan je beginnen met online loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

  Win gave prijzen
  Help mee ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen? Je leest het op deze pagina van de Grote Clubactie.

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!