• De Grote Clubactie is van start! Na het succes van voorgaande jaren doen wij dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Om het nog makkelijker te maken hebben we ook dit jaar gekozen voor de online verkoopmethode, zie ook onderstaande video. Alle jeugdleden t/m O13 hebben een persoonlijke link gekregen die ze via whatsapp of andere online kanalen kunnen delen met hun fans. Zo kun je snel en eenvoudig én coronaproof loten verkopen!

  Tip: Als jij nu wilt bijhouden hoeveel loten jouw zoon/dochter verkocht heeft én aan wie, mail dan even naar jeugd@vvsucces.com

 • Smartgoals
  Het spaardoel dit jaar zijn zogenaamde Smartgoals. SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het doelwit. Ren, dribbel of schiet je door een opgelichte SmartGoal dan verspringt het licht naar een andere SmartGoal. Hierdoor train je zaken als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel in steeds veranderende wedstrijdsituaties. Plezier en uitdaging zijn gegarandeerd voor elk niveau. Zie ook www.smartgoals.nl 

  Wat is de bedoeling?
  Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Deel de persoonlijke verkooplink die je van ons hebt gekregen eenvoudig met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

  Wanneer, waar en hoe?
  De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 18 september. Vanaf die datum mag je beginnen met online loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

  Win gave prijzen
  Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van ons een 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!
  • Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!