• Alle leden en donateurs hebben deze week een mail gehad met de factuur voor de contributie. Dat is nieuw en daarom een korte toelichting waarom.

  Het zal niemand zijn ontgaan dat v.v. Succes al enige tijd bezig is om de informatie rondom de club eenvoudiger beschikbaar te maken.

   

  Updaten ledenbestand

  Zo zijn we begonnen met het updaten van het ledenbestand. Hiervoor hebben we de voetbal.nl app (de app die door heel voetballend Nederland wordt gebruikt) tot de v.v. Succes club app omgetoverd. In deze app kunnen leden zelf adresgegevens wijzigen, het voetbalprogramma zien, de trainingstijden zien, berichten van v.v. Succes ontvangen, etc.

  Wil je weten hoe de app werkt, klik dan hier.

  Uitslagen en standen

  De app, website en schermen in de hal en kantine zijn gekoppeld met de KNVB database. Hierdoor komen de uitslagen en actuele standen meteen in de app, op de site en op de schermen.

  Dus wanneer een van onze teams klaar is en het digitaal wedstrijdformulier is ingevuld, dan verwerkt de KNVB de uitslag in de competitiestand. Binnen enkele minuten zien wij dan op de app, website en schermen de uitslag en actuele stand.

  Factuur contributie

  Nu we over zijn op het nieuwe ledenbestand en het ook mogelijk is via dit ledenbestand de incasso te doen. Willen wij iedereen graag beter informeren door vooraf een factuur te sturen. Dit ter herinnering dat de incasso aanstaande is en dat elk lid kan controleren wat de incasso betreft.

   

  -       Later deze week meer info betreffende de algemene leden vergadering.

  -       Krijg je nog geen mail van ons, stuur dan even je mailadres naar info@vvsucces.com.