• Succesjeugd traint ook deze zomer weer door!

  Beste Successer en fans van Succes,

  Het seizoen 2020-2021 zit er bijna op. Het was opnieuw een vreemd seizoen met alle beperkingen die de coronapandemie met zich meebracht. Wij willen dan ook op de eerste plaats alle trainers, leiders en andere vrijwilligers bedanken voor al het extra verrichte werk dit seizoen. Vanaf oktober moest er immers elk weekend gezorgd worden voor een alternatieve voetbalinvulling. Dit bracht een hoop extra werk met zich mee. Voor zover wij dat neutraal kunnen beoordelen, zijn wij daar samen aardig in geslaagd. Wij zijn in dit coronajaar zelfs gegroeid in het ledenaantal!

  Op de tweede plaats willen wij alle spelers en speelsters bedanken voor hun tomeloze enthousiasme en betrokkenheid. wij begrijpen heel goed dat jullie het liefst elk weekend echt om de punten willen spelen, maar wij zijn enorm trots op jullie inzet en aanwezigheid bij ons alternatieve programma.

  Tot slot willen wij ook alle fans bedanken voor hun steun op afstand. Ook voor jullie als onze trouwste supporters was het een raar jaar. Laten we hopen dat wij jullie vanaf de start van het nieuwe seizoen weer langs de lijn kunnen verwelkomen.

  Zomeravondtraining
  De komende 2 weekenden spelen wij met de jeugd nog om de Coronacup en daarna is het seizoen 2020-2021 afgelopen. Maar niet getreurd net als vorig jaar zullen wij ook deze zomer weer zomeravondtraining aanbieden. Tijdens de zomerstop zullen er elke woensdagavond van 19:00 - 20:30 uur meerdere trainers aanwezig zijn om de jeugdspelers van 5 t/m 18 jaar te trainen. De eerste zomeravondtraining start op woensdag 23 juni a.s.

  Wij wensen je alvast een hele fijne zomer en graag tot snel weer langs de lijn!

  Bestuur v.v. Succes