• Een wedstrijd met body

  Vandaag mochten de meiden van de MO13-1 aantreden tegen s.v. Enkhuizen. Vooraf wisten we dat we bij winst nog een rondje verder mochten in de beker. Het weer was top en de wedstrijd was niet al te vroeg dus we gingen vol goede moed richting Enkhuizen.

  Voor de wedstrijd vragen we altijd aan de meiden 'Wat gaan we doen vandaag?' en waar de eerste wedstrijden een weifelend 'Winnen' kwam, was t nu uit volle borst met zijn allen: 'WINNEN!'.

  Bij de start van de wedstrijd leken de teams aan elkaar gewaagd, maar naar mate de eerste helft vorderde zag je al snel dat Succes het sterkere team was. Niet alleen werd er goed samengespeeld, maar ze zaten ook bovenop de tegenstander en maakten goed gebruik van hun lichaam. De duels werden niet geschuwd en de meiden kwamen bijna iedere keer als overwinnaar uit de strijd. Een geweldige ontwikkeling, want enige seizoenen geleden was dit regelmatig andersom.

  Het was dan ook geen verrassing dat de ruststand 0-5 was, mooi om te zien dat Sabine en Rosalie hun eerste doelpunten ooit gescoord hebben en ook de goals van Anna en Josephine (2x) zaten er uitstekend in.

  De tweede helft liep Succes makkelijk weg naar uiteindelijk 1-8 door goals van Lisa B. (2x) en nogmaals Rosalie. En hiermee was de overwinning een feit.

  Met alleen de doelpuntenmakers noemen doe ik eigenlijk het team te kort, want de dames speelden stuk voor stuk een puike wedstrijd. Esmee had niet veel te doen, maar als t moest dan was ze alerts, Liz en Eva die er voor zorgen dat er achterin geen muis doorheen komt, Tess die eigenlijk nooit moe is en steeds vaker de vrije vrouw weet te vinden, Lisa H. die met de bal aan de voet bijna door niemand te stoppen is (nu alleen nog schieten! ;-)) en Anouk op welke plek je die ook neerzet, ze doet t gewoon!

  Wanneer de meiden deze ontwikkeling doorzetten kan t nog een heel mooi seizoen worden. En wie weet, misschien wel met een mooie eindstand, zoals in deze bekerpoule...