• Eclatante zege voor Succes-1; titel voor Succes-6

  De titel in de vierde klasse A lijkt voor de voetballers van de v.v. Succes uit het zicht nu Texel’94 zondag met 3-0 van Winkel won. De pupillen van oefenmeester Larbi Loukou deden aan de Belt zelf wel wat ze moesten doen: winnen van De Koog. En met eclatante cijfers: 7-1.

  Succes en De Koog schotelden de toeschouwers in Hippo een aantrekkelijke eerste helft voor. Het spel golfde op en neer, met mogelijkheden voor beide ploegen, maar het stond na 22 minuten wel 2-0 voor de thuisploeg. Eerst scoorde Jornt Jonkman die een corner van Tom Kamp keihard binnenkopte, 1-0. Kort erna werd spits Bram Dekker schitterend gelanceerd door middenvelder Jeroen Norder. De midvoor deed wat-ie al het hele seizoen doet: scoren, 2-0.

  De Koog deed nog wel iets terug (1-2), maar door goals van Bart de Kleine en Kamp (beide op aangeven van de actieve Dekker) stond het 4-1 bij rust.

  Na de thee zorgde andermaal Dekker en invaller Jesse de Jong (2x) voor de 7-1 eindstand. Het slechte nieuws vanuit Texel zorgde niet voor een slechte sfeer op het sportpark aan de Belt. Integendeel, met verse vis uit Den Oever en live muziek in de kantine steeg de kantineomzet opnieuw naar recordhoogte. Als de FIOD er maar geen lucht van krijgt! ; )

  De voetballers van Succes-6 werden als helden onthaald na hun terugkeer uit Waarland. Hun kampioenschap was een feit en dat was goed te merken. De bierpomp bleef stromen en het was nog lang onrustig in Hippo. Chapeau voor het zesde! Mooie kampioensshirts!

  Zondag 23 april speelt Succes-1 in Schoorl tegen Duinrand S, aanvang 14:00 uur.