• De MO13-1 trein

    Vandaag mochten we aantreden tegen Westfriezen. Na de goede resultaten van de laatste weken waren de meiden vol vertrouwen en kon het bijna niet anders dan dat er gewonnen zou worden. Het is mooi om te zien wat goede resultaten met een team doen, maar het gevaar voor onderschatting ligt natuurlijk op de loer.

    Na een voorzichtig begin van de wedstrijd was het op het veld wel snel duidelijk dat de meiden het goed ingeschat hadden voor de wedstrijd en er van onderschatting geen sprake was. Er werd goed gevoetbald en mooi samengespeeld. Ook werden er zelfs twee doelpunten uit een corner gemaakt, daar was laatst op getraind en voor de trainers natuurlijk fantastisch om te zien dat dit in de wedstrijd ook resultaat biedt. De ruststand was 4-1.

    De tweede helft zijn de meiden niet meer in de problemen geweest. De verdediging stond als een huis en er werd heel goed aangevallen. Er stond een echt team in het veld en dat kon je vooral goed zien aan dat de meiden probeerden om iedereen te laten scoren. Helaas lukte dit nog niet voor iedereen, maar als we zo door voetballen dan is t een kwestie van tijd dat iedereen van het team een keer gescoord heeft. De eindstand was 9-1.

    Het mooiste compliment kwam na de wedstrijd van de coach van Westfriezen die aangaf dat zijn team geklopt was op duelkracht, maar ook door goed voetbal en dat kunnen wij als coaches alleen maar trots beamen. Waar de MO13 trein dit jaar eindigt weten we niet, maar elke week gaat het weer beter en het plezier spat er elke wedstrijd van af, dus meiden ga vooral zo door!