• De indelingen zijn weer begonnen...

  De laatste fase van het seizoen is ingegaan. Dit betekent dat er ook weer moet worden gekeken naar de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Dit is elk jaar weer één grote legpuzzel waarbij vele factoren bepalend zijn voor de uiteindelijke indeling. Samen met alle betrokken leiders én trainers wordt gezocht naar de beste samenstelling van de teams. Hierbij worden alle mogelijke varianten bestudeerd. Daarnaast zijn er per leeftijdscategorie diverse samenstellingen van teams nodig, waardoor teams moeten worden aangevuld met één of twee spelers. Alle jeugd t/m O10 speelt 6:6 op kwart veld, de teams O11, O12 en MO11 spelen 8:8 op half veld en de teams vanaf JO13 spelen ouderwets 11:11. Al met al een flinke uitdaging. 

  Wij begrijpen dat dit in sommige gevallen kan betekenen dat jouw zoon of dochter volgend seizoen in een ander team komt te spelen. Maar gelukkig zijn kinderen erg flexibel en ervaring leert dat zij snel gewend zijn aan de nieuwe situatie.

  Laat het ons weten

  • Mocht jouw kind nu twijfels hebben of hij of zij wil blijven voetballen, of als er andere zaken spelen waar wij rekening mee moeten houden, dan horen wij dit graag. Wij kunnen dan kijken of en hoe we dit eventueel kunnen oplossen zodat hij of zij toch lid blijft van Succes. Je kunt dit laten weten via de leider van jouw team of anders op jeugd@vvsucces.com.
  • Als je nog nieuwe talentjes kent die nog geen lid zijn dan kunnen zij tot de zomer meetrainen met het team van jouw zoon of dochter. Of zich direct aanmelden via deze link.
  • Als je nu al zeker weet dat jouw kind onverhoopt niet wil blijven voetballen, horen we het ook graag. Uiteraard jammer, maar dan weten we in ieder geval waar we met de indeling rekening mee moeten houden.