• De indelingen zijn weer begonnen...

  Het seizoen zit er alweer bijna op. Een bijzonder seizoen met slechts enkele maanden competitie. Maar gelukkig konden wij ondanks alle maatregelen en beperkingen toch met onze jeugd blijven voetballen. Doordeweeks als vanouds trainen en in het weekend veel onderlinge wedstrijden, clinics, trainingen en andere voetbalactiviteiten. Dit heeft ertoe geleid dat er inmiddels veel nieuwe spelers zijn bijgekomen die met hun vriendje of vriendinnetje zijn mee gaan trainen. Laten we hopen dat al deze nieuwe talenten straks ook echt lid worden van onze mooie vereniging. 

  Flinke puzzel
  Aan het eind van het seizoen wordt er met alle trainers, leiders en coördinatoren begonnen aan de indeling voor het nieuwe seizoen. Dit is elk jaar weer één grote legpuzzel waarbij vele factoren bepalend zijn voor de uiteindelijke indeling. Samen met alle betrokken leiders en trainers wordt gezocht naar de beste samenstelling voor het nieuwe seizoen. Hierbij worden alle mogelijke varianten bestudeerd. Daarnaast zijn er per leeftijdscategorie diverse samenstellingen van teams nodig. Alle jeugd tm O10 speelt 6:6 op kwart veld, de teams O11, O12 en MO13 spelen 8:8 op half veld en de teams vanaf JO13 spelen ouderwets 11:11. Al met al een flinke uitdaging. 


  Wij begrijpen dat dit in sommige gevallen kan betekenen dat jouw zoon of dochter volgend seizoen in een ander team komt te spelen. Maar gelukkig zijn kinderen erg flexibel en ervaring leert dat zij snel gewend zijn aan de nieuwe situatie.

  Laat het ons weten
  Mocht jouw kind nu twijfels hebben of hij of zij wil blijven voetballen, dan horen wij dit graag. Wij kunnen dan samen kijken hoe we dit kunnen oplossen zodat hij of zij toch lid blijft van Succes. Als je nu al zeker weet dat jouw kind niet wil blijven voetballen, horen we het ook graag. Uiteraard jammer, maar dan weten we in ieder geval waar we met de indeling rekening mee moeten houden.