• De frikandellenwedstrijd deel II

    Vandaag mochten de meiden aantreden tegen Jong Holland. Volgens de stand op de ranglijst was het een wedstrijd die we zouden moeten kunnen winnen en dat vonden de meiden dan ook. Toen we eenmaal op het veld aankwamen voor de warming-up vonden de meiden dat er bij de tegenstanders toch wel heel erg grote meiden tussen liepen en dat het misschien toch wel eens een lastige wedstrijd kon gaan worden.

    Dat bleek niet zo te zijn en toen Anouk binnen vijf minuten de 2-0 maakte en eindelijk haar eerste doelpunt scoorde werden de coaches door de wissel even fijntjes herinnerd aan de 'frikandellen-belofte'. Want als iedereen van t team gescoord had, dan zouden de dames getrakteerd worden op deze gefrituurde lekkernij. De dames wisten precies wie er nog moest scoren, alleen Lisa H. nog, dus alle ballen op Lisa!

    De meiden gingen de rust in met een 6-0 voorsprong. Doelpuntenmakers Anouk, Esmee (2), Anna, een eigen doelpunt en Lisa B. Helaas nog geen Lisa H....

    Aanwijzingen geven in de rust was zinloos voor de coaches, want uiteraard hadden de meiden nog maar 1 doel en de tweede helft werd er ook alles aan gedaan om dat doel te bereiken. Nadat er behoorlijk wat kansen gemist waren, de tegenstander nog een eigen doelpunt gescoord had en Nienke de bal ook tussen de palen gemikt had, gebeurde het dan toch. Het langverwachte doelpunt van Lisa H. Een luid gejuich klonk over het veld, de dames sprongen elkaar in de armen. IEDEREEN GESCOORD! Eindstand 9-0. En nog belangrijker: eindelijk frikandellen.