• Corona spelregels bij v.v. Succes

  Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. 

  Met de momenteel bijna wekelijks veranderende maatregelen, is het niet meer te organiseren om de maatregelen toe te passen. Daarom is besloten, door de besturen van Tonegido en Succes, om te kantine te sluiten van 13 november 18:00uur totdat er weer versoepelingen komen. Dit geeft de tijd om e.e.a. te organiseren zodat we na de versoepelingen weer open kunnen. 

  --------------------------------------------------

  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

  Dit blijft voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

  --------------------------------------------------

  Verder blijft ook van kracht:

  • Voor de buitensport geldt dat alléén voor de binnenruimtes van de sportlocatie en het buitenterras een corona toegangsbewijs getoond moet worden.

  Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen corona testbewijs te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.

   --------------------------------------------------

  Voor het veldvoetbal blijft het sporten in elk geval voor iedereen toegankelijk. Dat is goed nieuws aangezien sporten een positieve invloed heeft op de gezondheid. Maar tegelijkertijd vragen de nieuwe maatregelen weer ontzettend veel van het aanpassingsvermogen van de vrijwilligers, de voetballers en het publiek.