• Controleer jouw gegevens of die van jouw zoon/dochter

  Als speler ben je zelf verantwoordelijk voor een correcte pasfoto op je digitale spelerspas. Deze foto is dezelfde foto als in de voetbal.nl app. Belangrijk is dat de scheidsrechter jou aan deze foto kan herkennen.

  Velen van jullie zijn al jaren lid, maar zijn verhuisd, hebben een ander telefoonnummer gekregen en ga zo maar door. Deze gegevens kan je in de administratie van succes aanpassen via de voetbal.nl app.

  Hoe werkt het?

  Je staat ingeschreven bij succes met een email adres. Gebruik dit mail adres voor de voetbal.nl app en dan komt jouw programma, wedstrijdwijzigingen, afgelastingen vanzelf in jouw voetbal.nl app. Zorg er dus voor dat bij succes het juiste mail adres bekend is. Mocht je je mail adres door willen geven mail dan naar info@vvsucces.com.

  Hoe wijzig je je gegevens?

  1. Ga naar de voetbal.nl app
  2. Klik op de 3 streepjes links bovenin
  3. Scroll naar beneden
  4. Druk op instellingen
  5. Kijk bij ‘mijn persoonsgegevens’
  6. Controleer de gegevens en pas aan wat niet klopt

  Tip 1: Wanneer je de app nog niet hebt/ gebruikt

  Alle leden en toeschouwers van onze voetbalvereniging kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Registreren en inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres dat de leden hiervoor gebruiken moet overeenkomen met het e-mailadres dat bij de succes geregistreerd staat.

  Staat je e-mailadres als lid niet geregistreerd bij de KNVB (dus ook voor op het wedstrijdformulier) of wijkt het af van het e-mailadres dat je voor de voetbal.nl app gebruikt, dan krijg je alleen de informatie voor Toeschouwers en heb je geen directe link met de club vv Succes.

  Tip 2: Wat te doen als je mailadres niet staat geregistreerd als voetballer bij de KNVB?

  Dan willen we je graag vragen om je juiste e-mailadres door te geven aan secretaris@vvsucces.com (Let op: dit geldt alleen voor leden van vv Succes). Doe dit onder vermelding van je voor- en achternaam en je teamnaam.Je krijgt dan spoedig bericht dat het voor voetbal.nl gewenste e-mailadres is doorgezet en je kunt je daarna registreren en inloggen bij de vernieuwde voetbal.nl app, om dan direct gelinkt te zijn aan vv Succes en gebruik te maken van de nieuwe functies van de app.

  Tip 3: Privacy

  Je kunt bij de Voetbal.nl app instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl. We willen je graag verzoeken om voor de opties'Normaal' of 'Beperkt' te kiezen.

  Deze opties zijn namelijk noodzakelijk voor het tonen van je spelersnaam op de teampagina van vv Succes en het communiceren met je team/coach binnen de voetbal.nl app. Als je op 'Afgeschermd' staat kom je niet op de teampagina van de website van vv Succes en zul je geen berichten ontvangen van je coach of van de club over bijvoorbeeld afgelastingen.

  Ook kan men dan niet op jou stemmen als Man of the Match!

  Tip 4: Foto op de spelerspas en dus voor het wedstrijdformulier

  In de nieuwe voetbal.nl app kun je je foto, die afkomstig is van je oude plastic spelerspas, vervangen door een andere foto. Maar….. let hierbij goed op! De foto die je in kunt stellen in de nieuwe voetbal.nl app is ook de foto die gebruikt wordt voor je nieuwe digitale spelerspas! Het is 100% de eigen verantwoordelijkheid van elk spelend lid, dat de foto op de digitale spelerspas herkenbaar is.

  Het is dus GÉÉN profielfoto zoals bij social media.

  Op de foto moet je gezicht duidelijk herkenbaar in beeld zijn zodat de scheidsrechter snel kan bepalen of jij het wel bent. Kan hij dat niet, kun je niet mee spelen

  Tip 5: Kinderen jonger dan 16 jaar

  Kinderen jonger dan 16 jaar mogen wettelijk gezien hun eigen privacygegevens niet wijzigen. De ouder kan dit wel indien het emailadres van de ouder bekend is bij de ledenadministratie. Veelal zien we dat op latere leeftijd kinderen hun eigen emailadres doorgeven voor het gebruik van de app. Tot 16 jaar echter kan er alleen gewijzigd worden door middel van het emailadres van de ouder.

  Heb je vragen of lukt het niet, neem dan contact op met: secretaris@vvsucces.com