• Bericht van Succes / Vrijwilligers mail 5

  Deze oproep voor vrijwilligers is de vijfde oproep in de afgelopen maanden. Gelukkig zijn er heel wat aanmeldingen binnen gekomen, maar eerlijk is het (nog) niet.

  Wanneer iedereen zijn/haar steentje bijdraagt dan is het niet meer dan 1 a 2 keer per jaar een dag / dagdeel helpen bij de club.

  Met de harde kern vrijwilligers werken we er op dagelijkse basis aan om de club draaiende te houden. Denk hierbij aan:

  • De lijnenploeg die er elke week voor zorgt dat de lijnen weer op de velden staan.
  • De teams die de indelingen verzorgen van terreindienst, kantinedienst, etc. Die zorgen er elke week voor dat alles wordt gecoordineerd.
  • Het continu zoeken naar sponsoren om zo er voor te zorgen dat de contributie laag gehouden kan worden.
  • Leiders en trainers die elke week minimaal 3 keer per week op de velden staan.
  • En ga zo maar door.

  Bovenstaande zijn voorbeelden van taken die elke week uitgevoerd moeten worden. Deze oproep is om de ondersteunende taken te kunnen vullen. Wanneer iedereen mee doet, dan gaat dit om 1 a 2 keer per jaar een dag / dagdeel.

 • Waarom zijn er meer vrijwilligers nodig?

  Voetbal is de grootste sport van Nederland en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Door de inzet van vrijwilligers kan de contributie relatief laag worden gehouden. Ondanks dat er een heel complex nodig is, materialen, kleding en ga zo maar door.

  Ga eens na wat dit zou kosten wanneer v.v. Succes een bedrijf was in plaats van een vereniging.

  De senioren bij v.v. Succes zorgen er voor dat taken worden gedaan zoals oud papier ophalen, scheidsrechter, etc. Voor de junioren zijn het de ouders die enkele keren per jaar een dag/dagdeel wat leuke taken oppakken. Dit zijn taken zoals kantinedienst (o.a. zorgen voor de verkoop van koffie e.d.) en terreindienst (o.a. verzorgen ranja in de pauze's).

 • Zonder vrijwilligers geen voetbal!

  Succes is een vereniging voor en door de leden.

  Daarom willen we graag alle ouders die zich nog niet hebben opgegeven voor een vrijwilligerstaak, uitnodigen bij v.v. Succes. Dat kan (in verband met corona) momenteel niet, maar voor begin 2022 hopen we dit te kunnen plannen.

  Mocht u deze oproep per mail krijgen maar doet u al wel een taak? Laat het ons dan ook weten zodat we de administratie kunnen updaten.

 • Waar zoeken we nog mensen voor?

  1. Terreindienst. Je ontvangt de bezoekende clubs en verwijs deze naar de juiste kleedkamer. Daarbij zorg je er voor dat de leiders in de rust koffie/thee krijgen en de spelers limonade.
  2. Kantinedienst. Het van achter de bar verkopen van koffie/thee en eten voor het publiek.

  Mocht er er vader/moeder/opa/oma zijn die doordeweeks graag wat wil doen dan ook graag. Denk hierbij aan de maaiploeg, lijnenploeg, onderhoudsploeg, etc. Dit is altijd inclusief de laatste nieuwtjes uit het dorp. Scheidsrechters zijn ook altijd welkom.

 • Opgeven

  Dus geef u op om te helpen de club draaiende te houden. Dit kan door te mailen naar info@vvsucces.com.

  Mocht u echt niet kunnen helpen, dan kunnen we dat bespreken tijdens de bijeenkomst begin 2022.