Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sponsoring

Voetbalvereniging Succes is al meer dan 80 jaar een bloeiende vereniging op Wieringen. Het is een club met maar liefst 420 leden, een aantal dat nog steeds groeit. Naast 5 seniorenteams en een damesteam zijn er vele jeugdteams bestaande uit zowel jongens als meisjes.

Succes is een bruisende vereniging, die ieder weekend een veelvoud van het aantal leden op het sportcomplex aan de Belterlaan mag begroeten. Naast de sportieve doelstelling is Succes een belangrijke bindende factor binnen het sociale en maatschappelijke leven op Wieringen. De vereniging zorgt daarmee indirect voor leefbaarheid binnen de Wieringer gemeenschap. Met andere woorden, Succes leeft voor en door de Wieringer gemeenschap. Net als uw bedrijf dit doet. Sponsoring van V.V. Succes past daarom binnen uw zakelijke en maatschappelijke doelstellingen. U laat aan een groot gedeelte van uw doelgroep zien dat u onze vereniging steunt. Zij zullen dat uiteraard waarderen, net zoals wij dat als vereniging doen. U kunt Succes op meerdere manieren steunen. De mogelijkheden leggen wij graag in een persoonlijk gesprek aan u voor. Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, staan wij u graag te woord. Met vriendelijke groet, Sponsorcommissie v.v. Succes.

Contactpersonen

Kees Koorn: 06-43987584
Edwin Wittink 06-51557633

Sponsoringsmogelijkheden

Reclameborden
De reclameborden rond het hoofdveld worden vervaardigd door uw leverancier. De afmeting van een reclamebord is 65 cm bij 244 cm (h x b) en wordt gemaakt van 8mm slijtvast trespa-kunststof. Uw leverancier draagt na overleg met u zorg voor de gewenste lay-out en tekst op het bord. U ontvangt van uw leverancier een factuur van het reclamebord. Het reclamebord blijft daarom altijd uw eigendom. Succes vraagt u hiervoor jaarlijks een sponsorbijdrage. Wij kunnen u de prijzen van verschillende leveranciers tonen in een persoonlijk gesprek.

Shirtsponsoring
Sinds 1997 bestaat bij Succes het zogenaamde kledingfonds. Dit houdt in dat van ieder lid een gedeelte van de contributie wordt gereserveerd voor de aanschaf of vervanging van kleding. Dit heeft als voordeel dat alle voetballers er netjes en uniform bijlopen. Ook hoeven ouders wanneer de kinderen in bepaalde leeftijd in een groeispurt terechtkomen, niet ieder jaar een geheel nieuw tenue aan te schaffen, wat natuurlijk enorm in de kosten scheelt. v.v. Succes biedt de ondernemers de mogelijkheid hun bedrijfsnaam op deze tenues aan te prijzen. Eénmalig zullen de drukkosten door Interprint uit Den Helder aan u in rekening worden gebracht. Hiernaast staat dan weer een jaarlijkse sponsorbijdrage aan v.v. Succes.

Standenbord
Sinds kort is de kantine van v.v. Succes verfraaid met een schitterend uitslagen- en standenbord. Voetballers en supporters willen graag weten hoe hun favoriete team erbij staat, daarom wordt er erg veel op het standenbord gekeken. Daar het standenbord een ware publiekstrekker is, hebben we besloten dit bord te omringen met bedrijfslogo’s. De afmetingen van deze reclamebordjes bedragen 350 x 100 mm.

Wedstrijdbal 1e elftal
Het door u sponsoren van de wedstrijdbal van het 1e elftal levert op:

  • de balsponsor voor een thuiswedstrijd van het 1e team
  • na de thuiswedstrijd zal de wedstrijdbal gebruikt worden als trainingsbal
  • uw firmanaam zal op het zogenaamde “ballenbord” op een duidelijke zichtbare plaats in de kantine worden getoond
  • uw firmanaam wordt in een vaste rubriek “de wedstrijdsponsors” in ons clubblad afgedrukt en op een extra pagina specifiek in het clubblad vermeld een week voor de gesponsorde wedstrijd
  • uw firmanaam wordt op de dag van de wedstrijd omgeroepen aan het publiek vlak voor de wedstrijd

Jeugdbal
Het door u sponsoren van een jeugdbal levert op:

  • heel veel blije mensen, omdat er voldoende ballen zijn tijdens de training en de wedstrijden
  • uw firmanaam zal op het zogenaamde “ballenbord” op een duidelijke zichtbare plaats in de kantine worden getoond
  • uw firmanaam wordt in een vaste rubriek “de jeugdsponsors” in ons clubblad afgedrukt

Clubblad De Beltpraet
Samen met zustervereniging Tonegido brengt v.v. Succes tweewekelijks het clubblad “Beltpraet” uit. Het clubblad bevat wedstrijdverslagen van zowel senioren als jeugd, wedstrijdprogramma’s en vele andere items. De Beltpraet is al jaren een veel gelezen blad, waarin uw advertentie zeker niet zou misstaan!

Advertentie op deze site
Sinds eind 2004 is de site van v.v. Succes actief. De introductie van deze site houdt voor u een nieuwe sponsormogelijkheid in. Succes biedt u de mogelijkheid om een advertentie op deze site te plaatsen.

Club van 100
Sinds 9 mei 2000 heeft v.v. Succes een zogeheten “Club van 100”. Deze club heeft tot doel iets extra’s te doen voor de leden, die niet uit de normale middelen van de vereniging kunnen worden bekostigd. Zie voor meer informatie de link Club van 100 in het Hoofdmenu onder Info.

Tarieven
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.