Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sponsoring

Sponsoring

Voetbalvereniging Succes is al meer dan 90 jaar een bloeiende vereniging op Wieringen. Het is een club met meer dan 450 spelende leden, een aantal dat nog steeds groeit. Daarnaast kan de club rekenen op de steun van vele donateurs en supporters. Naast 6 seniorenteams zijn er vele jeugdteams bestaande uit zowel jongens als meisjes.
Succes is een bruisende vereniging, die ieder weekend een veelvoud van het aantal leden op het sportcomplex aan de Belterlaan mag begroeten. Naast de sportieve doelstelling is Succes een belangrijke bindende factor binnen het sociale en maatschappelijke leven op Wieringen. De vereniging zorgt daarmee indirect voor leefbaarheid binnen de Wieringer gemeenschap. Met andere woorden, Succes leeft voor en door de Wieringer gemeenschap. Net als uw bedrijf dit doet. Sponsoring van v.v. Succes past daarom binnen uw zakelijke en maatschappelijke doelstellingen. U laat aan een groot gedeelte van uw doelgroep zien dat u onze vereniging steunt. Zij zullen dat uiteraard waarderen, net zoals wij dat als vereniging doen. U kunt Succes op meerdere manieren steunen. De mogelijkheden leggen wij graag in een persoonlijk gesprek aan u voor. Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Met vriendelijke groet, Sponsorcommissie v.v. Succes.
Contactpersonen:
Martin van Huizen 06-37652832 Frank Dikken 06-34536167 Edwin Wittink
06-51557633

sponsoring@vvsucces.com

Sponsormogelijkheden

Reclameborden
De reclameborden rond het hoofdveld worden vervaardigd door uw leverancier. De afmeting van een reclamebord is 65 cm bij 244 cm (h x b) en wordt gemaakt van 8mm slijtvast trespa-kunststof. Uw leverancier draagt na overleg met u zorg voor de gewenste lay-out en tekst op het bord. U ontvangt van uw leverancier een factuur van het reclamebord. Het reclamebord blijft daarom altijd uw eigendom. Succes vraagt voor plaatsing rond de velden jaarlijks een sponsorbijdrage. Een overeenkomst wordt tot wederopzegging aangegaan. De jaarlijkse kosten zijn €125 voor een enkelzijdig en €150 voor een dubbelzijdig reclamebord.

Shirtsponsoring
Succes biedt ondernemers de mogelijkheid tot shirtreclame. Succes heeft een eigen clubtenue. De kleding wordt gesublimeerd, uw logo komt op de borst in het shirt verwerkt. U betaalt een jaarlijkse sponsorbijdrage aan Succes. Een overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van vijf seizoenen. Kosten zijn €300 per seizoen voor een seniorenteam en Succes A1 en €200 voor de overige teams.

Wedstrijdbal 1e elftal
Het door u sponsoren van de wedstrijdbal van het 1e elftal levert op:
• balsponsor voor een thuiswedstrijd van het 1e elftal
• bal wordt voor de wedstrijd inclusief bedrijfsnaam op een speciale paal tentoongesteld
• hiervan zullen foto’s op de website en Facebook een tastbaar bewijs zijn
• na de thuiswedstrijd zal de wedstrijdbal gebruikt worden als trainingsbal
• uw bedrijfsnaam wordt in ons clubblad afgedrukt
• uw bedrijfsnaam wordt op de dag van de wedstrijd omgeroepen
• kosten €50 per bal

Jeugdbal
Het door u sponsoren van een jeugdbal levert op:
• heel veel blije mensen, omdat er voldoende ballen zijn tijdens de training en de wedstrijden
• uw bedrijfsnaam wordt in ons clubblad afgedrukt
• aandacht op website en Facebook
• kosten €50 per bal

Clubblad De Beltpraet
Samen met zustervereniging Tonegido brengt v.v. Succes driewekelijks het clubblad Beltpraet uit. Het clubblad bevat wedstrijdverslagen van zowel senioren als jeugd, wedstrijdprogramma’s en vele andere items. De Beltpraet is al jaren een veel gelezen blad, waarin uw advertentie zeker niet zou misstaan. Omdat het een op zichzelf staand medium is lopen de advertentiemogelijken lopen de contacten via De Beltpraet zelf.

Advertentie op deze site
Sinds 2004 is de site www.vvsucces.com actief. Een veelgelezen medium. Het actuele wedstrijdprogramma, alle officiële mededelingen en nieuws van onze voetbalvereniging staan hier op. Ieder lid en vele supporters van Succes bezoeken veelvuldig deze site. Succes biedt u de mogelijkheid om een advertentie op deze site te plaatsen. Kosten van deze banners van 30 bij 15 mm zijn €100 per seizoen. Deze banners zijn niet middels zogenaamde ad-blockers uit te schakelen.

Club van 100
Sinds 9 mei 2000 heeft v.v. Succes een zogeheten Club van 100. Deze club heeft tot doel iets extra’s te doen voor de leden, die niet uit de normale middelen van de vereniging kunnen worden bekostigd. Iedereen kan donateur worden voor €50 per jaar. Zie voor meer informatie de link Club van 100 op www.vvsucces.com