Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Club van 100

Sinds 9 mei 2000 heeft v.v. Succes een zogeheten Club van 100. Deze stichting heeft tot doel iets extra’s te doen voor de leden van of de voetbalvereniging Succes in het algemeen, dat niet uit de normale middelen van de vereniging kunnen worden bekostigd. Vele goede en leuke initiatieven zijn inmiddels ondersteund.

Voor €50 per jaar steun je de Club van 100 van voetbalvereniging Succes. De Club van 100 gebruikt dit geld voor zaken die niet binnen de reguliere begroting van Succes vallen. Dit na verzoeken van leden van Succes. Deze verzoeken worden door het bestuur van de Club van 100 beoordeeld. Eens per jaar is er een donateursvergadering waar openheid van zaken gegeven wordt over de financiën en het beleid besproken wordt.

Donateur worden?
Maak een automatische overschrijving via telebankieren. Ons nummer is NL24 RABO 03 70 40 45 99. Het nummer staat op naam van Stichting Club van 100. Er mag er ook contant worden voldaan aan één van de bestuursleden.
Voorstellen of ideeën waarbij een beroep op de Club van 100 wenselijk is kunnen schriftelijk in de speciale bus in de kantine of bij de bestuurleden worden ingediend. Het bestuur van de Club van 100 bepaalt dan uiteindelijk of aan een voorstel wordt meegewerkt.

Voor meer informatie, voorstellen of ideeën kan ook worden gemaild naar
wdwaiboer@quicknet.nl of edwin.wittink@planet.nl
chriskuut1@hotmail.com

 

club van 100 2016_FC CS3