Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Home » Aanmelden

Aanmelden

Graag verwelkomen wij uw kind als nieuw lid van vv Succes!
Dankzij veel vrijwilligers en enthousiaste mensen is vv Succes een bloeiende vereniging. We hopen dan ook dat uw zoon of dochter het naar de zin zal hebben bij onze vereniging. Wij zullen er alles aan doen.

Indien er nieuwe aanmeldingen worden ontvangen, is het niet altijd zeker of de speler(ster) bij een team ingedeeld kan worden. Dit is afhankelijk van de aantallen spelers(sters) in de teams. Hierover wordt met de ouders contact opgenomen door iemand van de technische jeugdcommissie. Meetrainen is wel mogelijk.
 • (dd/mm/jjjj) Let op is jouw kind ouder dan 10 jaar bij aanmelding, lever dan ook een pasfoto in voor de spelerspas.
 • (Voorbeeld NL99BANK0123456789 dit nummer vind u op uw rekeningafschrift of bij internetbankieren of kijk op www.ibanbicservice.nl)
 • Wij kunnen niet zonder uw hulp!

  Een organisatie als vv Succes kan slechts draaien door inzet van talrijke vrijwilligers. Voor het jeugdbestuur is het dan ook van belang inzicht te krijgen in de bereidwilligheid van de ouders voor het vervullen van allerlei taken binnen de jeugdafdeling van onze mooie vereniging. De onderstaande vragen gaan dan ook over uw (mogelijke) inzet voor de vereniging van uw zoon en/of dochter.

  Omdat onze vereniging blijft groeien is het echt noodzakelijk dat wij kunnen rekenen op vrijwilligers in de diverse categorie├źn.
  U kunt uw keuze maken door het desbetreffende hokje aan te kruisen.
 • Door insturen van dit formulier geeft u toestemming aan vv Succes om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van vv Succes.

  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
 • Sectie-einde


Klik hier voor meer informatie over de bijhorende contributie