Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Veel voetbal en vertier “Afsluit Toernooi” van VV Succes

Hippolytushoef- VV Succes sluit het voetbalseizoen af met het zogenaamde ‘Afsluit Toernooi’ op zondag 28 mei. De organisatie – Evenementen Commissie van VV Succes/Tonegido – is na enkele jaren van experimenteren weer teruggekeerd naar de basis. Hetgeen betekend dat het voetbal zelf en de gezelligheid na afloop voorop staan.

Er staan vanaf 14.00 uur heel wat onderlinge wedstrijden op het programma waarin gestreden wordt om de eer. Zo kruizen het eerste en tweede de degens met elkaar evenals het derde tegen het vierde en het vijfde tegen het zesde. De teams zullen aangevuld worden met A en B junioren. Of de wedstrijden afgewerkt worden op groot of klein veld hangt af van het aantal beschikbare spelers per team. De organisatie hoopt echter dat de spelers en leiders massaal gehoor geven aan de oproep om vooral mee te doen. Oud spelers van VV Succes die nog eens tegen een balletje willen trappen zijn ook van harte welkom om deel te nemen in een onderlinge wedstrijd waarbij de teamindeling wordt bepaald door het nostalgische ‘poten’ van twee vooraf aangestelde spelers. Inmiddels hebben zich aardig wat ‘ouwe rotten’ aangemeld en wie zich nog wil aanmelden kan dit doen bij Pieter Klein, telefoon 0655364226.

Lady’s Old Firm

Naast al dit mannengeweld staat er voor het eerst sinds enkele jaren ook weer een dameswedstrijd op het programma. Deze tot, ‘Lady,s Old Firm’ omgedoopte wedstrijd is wellicht de opmaat voor komende seizoenen als er ook op de zondag weer damesvoetbal te zien is aan de Belterlaan.
Op dit evenement ontbreken de Walking Footballers natuurlijk ook niet met hun niet geringe kwaliteiten.

Naast het sportieve gedeelte is er natuurlijk ook weer een gezellige nazit. Er wordt afscheid genomen van voetballers die hun voetbalschoenen in de wilgen hebben gehangen en van vrijwilligers die met hun functie stoppen. Ook worden er zoals altijd kampioenen gehuldigd. Eén team dat zeker gehuldigd wordt is Succes 3 dat enkele weken terug glansrijk kampioen werd. Maar er is een reële kans dat ook de JO 19 of te wel de A1- junioren met de schaal in de handen staan op deze dag. Op dit moment staan ze er heel goed voor maar we kunnen niet te vroeg juichen want ’s zelfs ochtends op het Afsluitweekeinde staat er nog een wedstrijd van dit team gepland. Wie weet wordt dit wel de Kampioenswedstrijd.

Sinds vorig jaar is er een andere insteek gegeven aan de ‘Koen Vink’ trofee, een trofee vernoemd naar de talentvolle en positieve jeugdspeler die in de bloei van zijn leven omkwam bij en noodlottig ongeluk. Oud voorzitter Jan Buma zal bekend maken wie de opvolger van Youri Jansma- de winnaar van vorig jaar- zal zijn. Een belangrijk criterium om voor deze prijs in aanmerking te komen is dat de genomineerde een jonge voetballer moet zijn die zowel binnen als buiten de lijnen positief van zich heeft laten horen.

Voor iedereen die deze middag niet bij de (kampioens) huldigingen in de prijzen is gevallen, is er nog een andere kans om met iets moois naar huis te gaan. Want ook nu weer is er een razend spannende loterij in de vorm van een tombola met werkelijk fantastische prijzen. En om de feestvreugde verder te verhogen is er met DJ Olof een top entertainer gestrikt die top DJ’s als Hardwell, Tiesto, Martin Garix, Armin Van Buuren en Afrojack doet verbleken met zijn act.
Reden genoeg dus om als sporter, vrijwilliger of toeschouwer zondag 28 mei naar het sportcomplex aan de Belterlaan te komen.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen