Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Van de voorzitter

Echt de laatste, allerlaatste Beltpraet, de besturen van Tonegido en Succes hebben besloten te stoppen met de uitgave van de Beltpraet. Jammer maar een begrijpelijk besluit. Niets blijft zoals het is.
Beste Beltpraet medewerkers, enorm bedankt voor jullie inzet aan het clubblad dat 37 jaar met plezier is gelezen en een absolute meerwaarde voor de vereniging is geweest!

Ook wil ik Kees Koorn bedanken die maar al te vaak in de pen klom als ik in de knoei kwam met de keiharde deadline van de redactie.

Zoals al tijdens de ledenvergadering besproken geef ik de voorzittershamer deze zomer met veel vertrouwen over aan Patrick en zijn rechterhand Remco. Zo kan de club ook bestuurlijk weer jaren vooruit. Het was een eer om voorzitter te mogen zijn van deze fantastische club.

Met nog wat wedstrijden, het jeugdkamp en de seizoen afsluiting met toernooi te gaan is ook seizoen 2016/2017 weer aan zijn eind. Met de voorbereidingen voor het komend seizoen zijn we dan ook al weer maanden bezig. Ook dit jaar is het ledenaantal weer toegenomen, waardoor we steeds meer vrijwilligers nodig hebben om alles in goede banen te leiden. Maar we mogen niet mopperen, want met alle enthousiaste gemotiveerde mensen wordt ook seizoen 2017/2018 weer een pracht!

Let op: Vanaf maandag 29 mei zijn de velden voor alles en iedereen gesloten! Dan wordt namelijk begonnen met het groot onderhoud. Tot eind juli mogen de velden niet worden gebruikt. Alleen de mensen die zich daadwerkelijk met het onderhoud bezig houden mogen de velden betreden. Er wordt ook dit jaar extra veel onderhoud aan de velden gepleegd en dit kost de club veel geld. Graag respect hiervoor zodat we in augustus weer spik en span kunnen starten.

Rest mij nog om iedereen namens het bestuur iedereen hele fijne zomerstop te wensen.

En tot ziens op te velden!

Henk van Eerden

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen